La mulți ani, BNS!

Prin voința delegaților ce reprezentau 7 federații sindicale în data de 11 Noiembrie 1991 s-a decis înființarea BNS. Azi împlinim 30 de ani traversând o perioadă complcată în existența noastră . Activăm în ultimii 10 ani în cel mai ostil mediu din Europa pentru lucrători, cu un cadru legislativ restrictiv și agresiv, cu un sistem de securitate social incapabil să protejeze în mod adecvat, cu o clasă politică anesteziată de marele capital. În ciuda acestor elemente ostile avem convingerea că împreună, noi cei din Familia BNS, vom reuși până la urmă să schimbăm în bine situația lucrătorilor din România și a familiilor lor!

Mesajul președintelui BNS, Dumitru Costin (click pe imagine):

LA MULȚI ANI, BNS!

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: VIDEO. 30 de ani pentru oameni
Share on facebook
Distribuie

10 răspunsuri

 1. Felicitari pentru lunga activitate! Dar acum e un moment de rascruce pentru sindicalisti si sindicate in contextul agresarii dreptului la munca prin impunerea certificatului verde la locul de munca. Ce va intreprinde snpp pentru cei 50% dintre cotizantii sai (personalul nevaccinat)?

  1. Momentan nu sunt decizii care afecteaza personalul nevaccinat la locul de munca. Urmarim problematica acestei intentii si vom avea o pozitie la momentul respectiv. Personal consider ca acest subiect nu apartine sindicatului ci deciziilor personale ale membrilor.

 2. Domnule TEOROC/ TUDORACHE

  Va rog sa ii transmiteti si d-lui presedinte TEOROC:

  Vom ajunge singurii prosti ai sistemului care raman fara aplicarea legii salarizarii, pe cand altii se bucura din 2017 de ea.
  Eram noi si cu profesorii, acum vom ramane doar noi, familia de aparare…

  https://www.edupedu.ro/psd-a-cerut-cresterea-salariilor-profesorilor-de-la-1-ianuarie-2022-la-negocierile-pe-educatie-pentru-programul-de-guvernare-natalia-intotero-propunerile-au-fost-sustinute-de-cei-de-la-udmr-si-pnl/?fbclid=IwAR2zJa5mtVlgl60ck_IzMOB7S6lK0n5VyXkZKqkSXGjfY7gv1EmmKwGoBrQ

  Haideti sa actionam din timp!!!

  1. Retinem ca SNPP a inceput protestele inca din ultima zi a anului 2020. Si fix pe aceasta tema. Aspectele astea nu ne scapa insa analizam strategic fiecare miscare. Momentan link-ul atasat este doar o stire de presa avizata sau mai putin avizata. Dupa cuim am informat in ultimul artgicol, MJ a prevazut in bugetul pentru 2022 una dintre cele doua transe de marire. Asteptam noul Guwvern. Pana atunci, la fel ca intreaga Romanie, suntem blocati.

   1. Bună ziua. De ce nu prevede MJ-ul buget pentru încadrarea pe coeficienții prevăzuți in 2022? De ce doar 1/4 si nu 2×1/4, cum ar fi normal??? Nu ajunge ca ne-au înghețat un an???

  1. Va salut! In niciun caz. SNPP este prins la acest moment in proiecte fundamentale pentru sistemul penitenciar cu incidenta pe munca colegilor. Unul dintre proiecte este legat de SSM si in scurt timp vom ataca din plin subiectul. In plus, apele tulburi la nivel de Guvern si minister presupune concentrare de energii pentru o structura ca SNPP. Si asa cum este si normal, intr-o echipa sarcinile se impart pentru nu pierde nimic pe drum 🙂

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.