Minim istoric

Cu puțin peste nota care l-ar poziționa pe un loc veritabil de corigenta in actul de guvernare, premierul Cîțu se “bucura” de 6% nivel de încredere printre romani. Și nu e singurul pe lista rușinii. Este urmat la mică distanță de încă 4 miniștri.

Nu ne-ar interesa cine se lupta pentru a ocupa un loc in afara listei rușinii cât ne preocupa faptul ca aceste aspecte se răsfrâng instituțional și asupra noastră. Pe ei ii interesează cifre din sondaje in timp ce noi ne zbatem sa realizam o interacțiune sănătoasă pentru a ne menține drepturile.

De asemenea, dacă premierul este de-o cifra la nivel de încredere, partidul din care provine a atins minimul istoric dintre partidele aflate la guvernare in România postdecembristă. Un procent de 21% demolator in percepția analiștilor politici.

Sondajul Avangarde a fost realizat in perioada 20-24 august, pe un eșantion de 900 de subiecți prin meoda CATI (interviuri telefonice) având o marja de eroare de 3%.

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa sondajul complet al Avangarde:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Sondaj de încredere. Premier de 6%, partid de guvernare de 21%
Share on facebook
Distribuie

7 răspunsuri

 1. Nu-mi amintesc să fi făcut astfel de aprecieri despre “Veorica”, când era prim-ministru și stătea la fel de prost în sondaje. Ah, pardon, vorbim despre Avangarde…probabil că avea 75%…
  Pe sindicaliști îi interesează alte probleme, nu sondajele. Desigur, veți spune să nu citesc dacă nu îmi convine. Ba da, citesc pentru că, cotizez, da?

   1. Nu, nu-mi place Cuțu, dar nici tendința sindicatului de a se implica în aprecieri politice care nu au nicio relevanță pentru sindicaliști.
    Și nu-mi place nici Ordonanța 114.

    1. acei politruci care sunt sclavi ai capitalului si vor lovi fara discernamant in drepturile membrilor pe care ii reprezentam au fost permanent sanctionati de SNPP / nu este o tendinta ci o obligatie / ii sanctionam din strada, cu vuvuzeaua si fumigena, ii sanctionam pe paginile proprii / nu facem politica si nu promovam pe nimeni / nu avem pe cine din pacate / insa a spune ca un sindicat nu poate face aprecieri care ii vizeaza pe cei la putere, este absurd / atunci sa vorbim doar despre efectele deciziilor lor, nu?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.