SNPP și-a desemnat campioana

Minifotbal - ediția 2023

Într-o atmosferă deosebit de frumoasă și primitoare, în cadrul SNPAP Târgu Ocna s-a desfășurat turneul de minifotfotbal al SNPP, ediția 2023. Spectacolul fotbalistic a debutat cu partide echilibrate, în primă fază imposibil de intuit echipa campioană. Răsturnările de scor însoțite de repoziționarea în clasamentul general au făcut deliciul unui spectacol fotbalistic adevărat. Într-un final s-a tranșat și campioana acestui turneu, echipa Filialei SNPP Rahova adjudecându-și titlul.

Pe podium au mai urcat echipa Filialei SNPP Botoșani – ocupanta locului 2 și echipa Filialei SNPP Giurgiu – ocupanta locului 3. De asemenea, o prestație ambițioasă a încununat echipa Filialei SNPP C.E. Târgu Ocna cu locul 4. Dealtfel, oricare altă echipă participantă la turneu fiind pasibilă de ocuparea unui loc pe podium, doar așezările în teren și inspirații de moment făcând să se incline balanța pentru aceasta.

SNPP mulțumește pe această cale domnului director Vasile SCUTARU pentru implicarea în reușita acestui turmeu, președintelui Filialei SNPP SNPAP, Ionuț RUȘINOIU, care a depus un efort consistent pentru organizarea locală și, de asemenea, conducerii ANP care a aprobat organizarea turneului în cadrul SNPAP, o premieră în acest sens.

Biroul Executiv al SNPP  felicită și mulțumește tuturor participanților pentru efortul deloc ușor de a se deplasa și angrena în competiție. Datoria Biroului Executiv al SNPP rămâne de a se implica consistent în următoarele ediții, interacțiunea și unitatea membrilor SNPP fiind esențială pentru structura noastră sindicală.

Sinteza video a competiției

Secretar general al SNPP, Florin STOICA.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: SNPP și-a desemnat campioana
Distribuie

21 de răspunsuri

 1. Sunt in regula asemenea activitati sunt binevenite! Vreau insa sa va rog sa fiti vigilenti. In tot acest timp guvernul lucreaza pentru cresterea varstei standard de pensionare (crestere brusca).

 2. Se promisese un calendar pt concursuri de la ANP, la ultima sedinta de la MJ, cand intram in posesia lui?

 3. Dle Teoroc,

  Care este planu nostru pentru viitorul FOARTE APROPIAT, banuim ca pana pe 1 iulie vom purta discutii cu ciolacu si ciuca si vom cere la rectificare deblocarea salariului de grad si cele 2 norme alaturi de sporul anp.
  Educatia ne a dovedit ce se poate face cu perseverenta si unitate(chiar daca nu avem drept de greva).
  Sa nu acceptan doar ce ne arunca ei , asta e ideea!

 4. Dle Teoroc,
  Pai cum asa, pe noi ne a modificat ca niciun roman nu se va mai pensiona discriminatoriu inainte de 65 de ani si acum magistratii se vor pensiona la 60??
  Astia isi bat joc?? Sa lase si la noi la fel atunci.
  Modificam pensiile militare care NU sunt speciale dar la magistrati dam inapoi, parca comisia europeana nu mai accepta derogari.

  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26334200-pensiile-speciale-magistratii-vor-putea-pensiona-60-ani-pentru-celelalte-categorii-varsta-creste-65-detalii-despre-proiectul-lege.htm

 5. Eu cred ca trebuie sa vorbiti si de salarizare dar si de pensii, discursul lui Ciolacu din Parlament ridica niste semnale de alarma. Sau ar trebui.

 6. Avem guvern nou, ministru nou!
  oug pt actualizarea sporurilor?????
  Norma de Hrana pt Pol. Locala este de 48lei/zi! Cum comentati? La noi cand se actualizeaza?

 7. Cand aveti timp intrebati si “specialistii in fiscalitate” unde au mai vazut sa se impoziteze netul, mai ales ca netul reprezinta tocmai suma ramasa de incasat dupa ce statul “si-a luat partea”.

 8. Toti mimati ca va deranjaza taiatul varstei si cuantumului, insa adevaraul e ca nu va pasa, ii impacteaza doar pe cei tineri

  Va faceti ca nu se aude…

 9. Ce se mai aude de actualizarea sporurilor de la 1 iulie? S a reusit intalnirea cu Ciolacu?

 10. Bună ziua!Are idee cineva ce presupune pensionarea la limita de vârstă?Momentan am 49 și 21 ani vechime și ma gândesc ca schimba ăștia legea …Mulțumesc!

  1. Pentru a te încadra la limita de vârsta îți trebuiesc 25 de ani vechime totala in munca din care minim 15 in sistem
   Așa cum arată proiectul acum aplicarea noii legi s-ar realiza din 1 ian 2024. Încă nu a ajuns in comisia de munca și n-ai sunt vreo 2 comisii

 11. Astia ne macaleresc pana la finalul lunii si noi nu zicem/facem nimic….

 12. Cand ne transmiteti si noua calendarul concursurilor de la Anp(tco)?

 13. Bună ziua! Domnule președinte, ce facem cu pensiile, muncicim atâția ani și acum ne fac ăștia varză?! Când începem blocajele și greva? Mulțumesc. Numărul bine!

 14. Domnule președinte am peste 2 luni(august) 47 ani și 25 ani gr. 1. În martie 2024 ar trebui sa pot ieși la pensie conform legii. Credeți că aștept 52 ani conform modificărilor?
  Vă mulțumesc anticipat.

  1. La cum arata datele la acest moment, nu! Diferenta o face baza de raportare…12 luni ! Haideti in strada pe 27 iunie ! Pentru a preintampina tot soiul de aberatii !

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.