SNPP premiază performanța

Promoția Alexandru Ioan Cuza 150

Promotia Alexandru Ioan Cuza 150 a depus juramantul de credinta, 270 de elevi au, incepand din 1 septembrie, calitatea de politisti de penitenciare. Ca in fiecare an, SNPP premiaza performanta sefului de promotie. Anul acesta sefa promotiei a fost Muntianu Diana Alexandra!

Felicitari intregului colectiv din cadrul SNPAP Tirgu Ocna pentru faptul ca de la an la an absolventii scolii sunt tot mai bine pregatiti! Felicitari si absolventilor si succes in cariera pe care si-au ales-o. Este o profesie de vocatie si nu usoara! In primul rind, oamenii!

SG SNPP Florin Stoica

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: SNPP premiază performanța
Distribuie

8 răspunsuri

 1. Bravo voua! La fel ca si noua! Stati linistiti, ati facut un an de scoala, nu vom uita! Ati trait cu solda un an-sigur v-a ajuns! Diploma de absolvire?… element de decor pentru perete.

 2. Eu ma intreb de ce mai stati in sistem unii. Nimic nu va convine si numai de comentat aveti

  1. Cat te-ai chinuit tu sa ajungi in acest sistem? sigur din sursa externa cu 3 pagini invatate.

 3. Dle presedinte,

  Va prezentasem acum ceva timp speta cu fluturasii de salariu de la Anp, luna trecuta nu s-a tinut cont de ce ati zis dvs ca va fi, din cate inteleg nici joi acum nu sunt mari premise…

    1. Despre acest aspect ce parere aveti dle presedinte?
     Toate unitatile respecta, mai putin sediu…

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.