Organizarea competițiilor sportive de către SNPP la nivel central și prin intermediul filialelor aduc un plus de energie și un tonus pozitiv printre polițiștii de penitenciare. Evenimentele sportive contribuie serios inclusiv la pregătirea fizică, ca parte a programului de pregătire profesională, motiv pentru care implicarea parțială a administrației este în continuare la fel de importantă. Punerea la dispoziție a Centrului de Pregătire Profesională Amara reprezintă un interes pentru care ne exprimăm toată considerația. Mai jos regăsiți detalii privind organizarea cupei SNPP la minifotbal – ediția 2019:

Astăzi 09.11.2019 s-a desfășurat la Amara turneul final de minifotbal Cupa SNPP 2019.

Pe o vreme splendidă, într-o ambianță extrem de frumoasă, toamna târzie și cu o organizare de excepție(pentru al doilea an consecutiv, IULIAN DOROBANȚU s-a ocupat de organizarea locală: masă, cazare, teren de fotbal, pentru care îi mulțumesc în mod deosebit).

Au paticipat 6 Filiale SNPP, respectiv: Timișoara – campioana de anul trecut, Giurgiu, Mărgineni, Galați, Miercurea-Ciuc și Gherla. Meciurile au fost extrem de disputate într-un climat de mare sportivitate, mult spectacol fotbalistic și multe rezultate imprevizibile. Urmare acestor jocuri clasamentul este urmatorul:

  • Locul 1 – filiala SNPP GALAȚI
  • Locul 2 – filiala SNPP GHERLA
  • Locul 3 – filiala SNPP MĂRGINENI

Felicitări tuturor participanților, felicitări tuturor membrilor SNPP care au participat direct sau indirect la acest turneu de minifotbal SNPP 2019.Ne revedem la turneul din 2020!

Florin STOICA – secretar general SNPP

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: SNPP Galați – campioni! Cupa SNPP la minifotbal – 2019

3 Responses

  1. Buna ziua. D-le Tudorache, inteleg ca sunteți un mare fan al sportului, respect acest lucru, dar, în condițiile actuale, nu exagerati un pic? Al 5-lea sau al 6-lea articol dedicat sportului… chiar nu sunt subiecte mai importante care sa fie dezbatute? N-ati dat nici o explicație pentru nepunerea in plată a sporului de 50% , nici o explicație referitoare la stadiul actualizării celor două norme, nimic legat de viitoarea rectificare bugetară, aplicarea sau neaplicatea legii salarizării unitare pe anul viitor… Avem ministru nou si totodată vechi, avem guvern nou, director general nou si noi ce facem…? Jucam fotbal de-o lună…

    1. Evenimentele sportive organizate de catre SNPP au relevanta pentru membrii acestei structuri si este de datoria noastra sa punctam o cupa a SNPP, nu? Pe de alta parte, daca avem ”colegi de top” care exceleaza in sport si nu in metafizica sau alte domenii, ce sa facem? Sa-i ignoram? Dupa cum s-=a observat, am creat aceasta sectiune pentru ca ai nostri colegi care aduc plus valoare merita promovati, castigand cu totii la capitolul imagine.
      Vis-a-vis de majorarea de 50%, vom informa in detaliu atunci cand vom detine toate datele. Este un proces destul de complicat caruia ii vom dedica multa atentie la pachet si cu alte probleme. Purina rabdare! Intotdeauna schimbarile de paradigma politica au determinat o expectativa fireasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *