Imprevizibilitatea unor evenimente cu caracter negativ în rândul politistilor de penitenciare nu trebuie să ne dezarmeze. Evenimentul de la penitenciarul Arad în care un coleg a ales să se sinucidă, nu va umbri în niciun fel capacitatea politiștilor de penitenciare de a se mobiliza în activitate și de a-și îndeplini misiunile cu profesionalism. Deși ne este greu să înțelegem unele gesturi necugetate, ne bucură în același timp atitudinea jurnalistică de a renunța la sintagma jignitoare de paznic ori gardian.

SNPP încurajează membrii de sindicat să se implice în cât mai multe activități de teambuilding, în primul rând pentru a ne omogeniza ca echipă și de a ne cunoaște reciproc inclusiv probleme de ordin personal. Sunt momente în viață când simțim nevoia unui sprijin, indiferent de cât ne este de puternic caracterul. Ideea asta au înțeles să o promoveze și colegii Hardon George și Stan Gabriel, ambii polițiști în cadrul Penitenciarului Galați. Și nu oricum! De pe înaltul vârf ”Moldoveanu”, de unde sigla SNPP triumfă alături de drapelul României.

Cu același gând de a consolida în primul rând echipa membrilor SNPP și de a demonstra societății civile că viața polițiștilor de penitenciare nu se rezumă doar între gratiile penitenciarelor, lansăm îndemnul de multiplicare a acțiunilor colective și individuale, de la banalul grătar ca-ntre prieteni până la acțiuni de interes social. În contextual ăsta, colegul Hardon George invită pasionații de expediții montane pentru a cuceri noi înălțimi. Mult succes!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: SNPP cucerește Moldoveanu. Polițiștii de penitenciare Hardon George și Stan Gabriel, la înălțime!
Share on facebook
Distribuie

2 răspunsuri

  1. Felicitari baieti! Sunt mândru de voi,e alta imagine fata de cea care era pe timpul meu. Tineti-o tot asa! Sanatate voua si familiilor voastre.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *