"Trecem la interne"

Premierul s-a supărat pe ministrul justiției că nu a avizat un proiect prin care se mișcă vreo 50 miliarde de lei spre primarii PNL, motiv pentru care tocmai l-a revocat. Este vorba despre Proiectul denumit “Anghel Saligny”. Indiferent de motiv, iată că am rămas fără minstru într-un moment destul de delicat pentru noi, cu concursuri în derulare, drepturi în ajustare și altele asemenea. Bun, rău, era la butoane și trebuia să rezolve niște lucruri. Se aude că ne preia Bode, actualul ministru de interne. O luăm de la zero. Ce putem să mai zicem. Halal coaliție, superb guvern!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Și-am rămas fără ministru
Share on facebook
Distribuie

9 răspunsuri

 1. Off topic:

  Ministru interimar al Justitiei va fi Bode de la MAI, cel care le-a acordat specialistul de clasa la Interne, sansa mai buna ca asta nu o sa mai fie pt noi, credeti-ma.
  Asta e momentul sa actionam, ce ziceti d-le presedinte?

  1. si bode si despescu cand aud de penitenciare zici ca mesteca corcoduse crude / recomand un entuziasm moderat 🙂 / daca se gandeau o singura secunda la noi in dec 2020, acum aveam dreptul in plata si noi / era suficienta o discutie cu ministrul coleg de la justitie / dar au evitat ca ar fi crescut impactul bugetar si scadeau sansele de a linisti politisti cu ceva, orice

   1. Nu are niciun motiv sa nu sustina specialistul de clasa, avand in vedere prietenia cu premierul, si ca sa fie lasat in pace, poate promova rapid un OUG fara probleme.

    1. Voi credeti ac acest interimat al lui Bode va fi despre cum va ajuta penitenciarele din punct de vedere salarial!? Si ca primul lucru va da OUG sa be creasca salarille, voi av auziti?

   2. Ziua bună tuturor.
    Domn Ștefan, între timp corcodușele s-au copt, așa că vă recomand să nu plecați cu resentimente
    Încercați să vă întâlniți și veți găsi înțelegere.
    Toate bune.

     1. Stiti vorba aia: incercarea moarte nu are?
      Nu avem nimic de pierdut, ideea era ca intelege fenomenul avand in vedere ca el l a pus in plata la MAI….asta era ideea, vointa vom vedea daca are

 2. Aveti dreptate si dvs , insa in actualul comtext poate va exista intelegere.
  Cand se publica decizia DG cu plata sporurile in concediu? Isi asumase ca de la 01.09.2021 , se va sustine asta maine in sedinta de consiliu?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *