185 de posturi impartite in 10 proceduri distincte

Acum un minut au fost incarcate cele 10 anunturi pe pagina ANP:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Sesiunea unica pentru agenti este declansata

55 de răspunsuri

 1. Avand in vedere situatia epidemiologica si sfarsitul de an,din cele discutate cu specialistii ANP de dvs,la ce data aproximativ se vrea ca finalizate probele?
  Cu alte cuvinte ,am vrea sa stim cat timp avem la dispozitie de citit?
  Asteptam raspunsul dvs dle Teoroc!

  1. de vrut se vrea ieri daca se poate / de putut e altceva / depinde de viteza cu care se parcurg probele eliminatorii / nu avem date exacte / spor la studiu / mult timp nu este!
   toate acestea au fost anuntate din timp

 2. Pe bune? Pt posturile de evidenta unde sunt multi interesati din Bucuresti si avem totodata poaturi dosponibile la toate penitenciarele,se organizeaza la Mioveni si pt altele la care Bucurestiul nu are,se organizeaza aici…

   1. Asta sa zicem ca este ok,insa noi cei din Bucuresti si de langa bucuresti,care vom candida pe posturile de organizarea muncii va dati deama ca trebuie sa mergem 500km doar sa depunem cateva acte la gherla,nu putem crea alta modalitate?
    Ex: sa depunem la unitatea din care facem parte sau la cea unde candidam,sau pe email? Ar fi fost de mare ajutor,nu vorbim de probe,doar de cateva hartii.
    Asteptam raspunsul dvs d-le Teoroc!

 3. Vă mulțumim d-le președinte pentru ”susținere”. Posturile de ofițer asigurare tehnico-materială și ofițer administrare, întreținere și reparații care erau în procedurile de examen suspendate și apoi anulate sunt ”inacccesibile” pentru agenți.

 4. bună seara! vechimea ceruta de 2 ani se considera data la care am devenit definitivi sau se ia in considerare si perioada de debutanti?

 5. ce inseamna ** redactarea unei lucrări combinat cu rezolvarea unor teste-grilă. ** ? sinteza cu grila combinat? grila cu speta ? va rog frumos domnule presedinte sa ne lamuriti si pe noi !

     1. Este și normal sa dea spete la evidenta , pana și la agent evidenta se cere rezolvarea unei spete ! Așa la grila orice asistent de farmacie cu putere de memorare se face ofițer evidenta !

     2. Avand in vedere amabilitatea dvs si suportul oferit celor care vor candida pe ofiter evidenta,ne puteti ajuta si pe noi cu o verificare la anp si ulterior cu informatia, cu privire la proba scrisa pentru ofiter organizarea muncii,cum va fi? (Chiar si neoficial la stadiul de propuneri) ?
      Multumim!

     3. Dar ca si numar de grile si nr subiecte la sinteza au fost discutii?
      Aproximativ
      ,ca idee?
      Multumim mult de informatii!

 6. Buna seara, avem :
  //Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor de ofiţer (economist) și ofiţer (achiziţii publice), constă în redactarea unei lucrări.//.
  Mă puteți lămuri, vă rog, ce presupune acest lucru?
  Multumesc!

 7. Sigur, in toate apartamentele in care locuiesc plutonierii sistemului(care beneficiaza si de decontarea chiriei) sunt luminile aprinse.
  Sigur s au apucat de invatat!!!

 8. Buna ziua, pentru posturile de asistent merical se specifica ca proba scrisa consta in redactarea unei lucrari, ceea ce inseamna ca se va mentine modelul sinteza banuiesc. Ne puteti lamuri in privinta asta? Si as dori sa știu daca pot depune dosarul atat la spitalul penitenciar rahova cat si la spitalul penitenciar jilava. Multumesc

 9. Se da de la resurse umane??

  f) adeverință care să ateste funcțiile ocupate și îndeplinirea condițiilor obligatorii cumulative prevăzute la art. 96 alin. (2) lit. b) – d) din Legea nr.145/2019, cu modificările și completările ulterioare;

 10. Bună ziua!Am citit ca daca esti in crestere copil poti sa te inscrii la sesiunea unica de trecerea agentilor in corpul ofiterilor.Imi puteti spune baza legala care reglementează acest lucru? Va mulțumesc!

  1. nu este interzis / puteti / am discutat speta cu DMRU ANP ca sa fim siguri ca nu indrumam gresit / o singura problema va fi la numire in cazul in care sunteti admisa / este nevoie de o intrerupere macar de o zi a concediului si deci a suspendarii raportului de serviciu – pentru a se face numirea in noul post

 11. Bună seara, având în vedere ca sunteți cel mai în masura sa ne dați o părere, pt.ofiter dpct, în legătură cu proba scrisa?
  La ce ne-am putea aștepta?
  Nu sunt detalii în anunt sub nici o forma.
  Va mulțumesc pt amabilitate. O seara buna

 12. Adeverință care să ateste funcțiile ocupate și îndeplinirea condițiilor obligatorii cumulative prevăzute la art. 96 alin. (2) lit. b) – d) din Legea nr.145/2019, cu modificările și completările ulterioare;— trebuie sa ne ocupam noi sa o obținem sa depunem dosarul cu documentele pe care le deținem și aceasta adeverință o depune biroul resurse umane în dosar? Multumesc

 13. Va rog spuneti-mi sunt șanse ca femeile sa poată ajunge la proba scrisa pe ofiter dpct?
  Din câte am înțeles nu se dorește sa fie femei pe acest post.
  Vreau sa știu dacă este adevărat sa nu invat degeaba.

 14. Va salut!
  În cazul în care candidez pentru doua posturi din anunțuri diferite pt sesiunea unica, se echivaleaza psihologicul pt ambele?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *