Psihologi pentru polițiștii de penitenciare

Inclusiv pentru evaluare și selecție psihologică

Subiectul principal îl reprezintă procedura de concurs pentru ocuparea unor funcții vacante de psiholog de personal. Funcții ignorate de o bună perioadă de timp în contextul în care nevoia este stringentă la nivelul oricărei unități penitenciare. Nu detaliem pentru a nu pierde esența acestui articol însă cât de curând vom aborda și problematica legată de starea psihologică a personalului care se confruntă tot mai des cu situații complicate, generate atât de munca directă cu persoanele condamnate cât și de relațiile interumane.

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță concursul de ocupare a 8 posturi vacante de ofițer (psiholog resurse umane) și 2 posturi vacante de ofițer (psiholog) – Compartiment Evaluare și Selecție psihologică. Accesați imaginea de mai jos pentru informații complete:

 

 

Distribuie

5 răspunsuri

 1. E bine ca nici pt Anp, nici pt Snpp nu reprezinta o prioritate TCO-ul.
  Ultimul , tocmai in septembrie, lasat la coada cu ce mai ramane.
  De ex: ofiter asigurare tehnico materiale putea fi ocupat prin TCO….

   1. Situația asta a mai fost abordată, aproape de fiecare data când se scot posturi din sursa externa. Fiecare unitate a avut libertatea de a-și Dace propria analiza privind posturile vacante. De asemenea, dinamica de personal, in special situația negativă a efectivelor de personal la nivel de sistem face ca o infuzie rapida de personal sa fie esențială. Avem perspective sumbre in acest an vis-a-vis de posibilitatea organizării de concursuri de aceea pana la 1 mai ANP este nevoită sa capaciteze cât mai mult posibilitatea creșterii efectivului Per sistem.

    1. Si ne durea mana sa facem rapid o situatie rapida si cu PUBLICAREA(nu declansarea) posturile pt TCO?
     Dar na…prostii sunt deja in sistem…astepata cuminti randul….

 2. Multi aleg acest loc de munca pentru facilitattile oferite… Si se trezesc cât de greu este dus aceasta profesie. Propunerea de mai sus trebuia de mult rezolvată! Tot acest sistem are nevoie de sprijin psihologic competent, responsabil si cu daruirea intelegerii!

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.