Consiliul Național al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare

Pe data de 15 noiembrie 2019, Sindicatul National al Politistilor de Penitenciare (SNPP) isi lanseaza oficial noile insemne cu ocazia deschiderii lucrarilor Consiliului National al organizatiei sindicale majoritare din Politia Penitenciara. Impreuna cu reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (domnii Razvan Cotofana si Claudiu Romanu) au fost dezbatute probleme de maxim interes pentru personal dar totodata au fost puse la dispozitia participantilor o serie de materiale mult asteptate, care vor fi disponibile pentru toti membri de sindicat.

In timpul lucrarilor a fost primita si informatia ca Ministerul Finantelor Publice a avizat favorabil deschiderea de credite pentru plata majorarii de 50%, fondurile solicitate fiind acoperitoare pentru trei trimestre si jumatate. Rămâne de văzut dacă cea de-a doua rectificare din cursul anului curent va mai rezolva și restul de perioada rămasă neacoperită. Pana la finele saptamanii care urmeaza, unitatile care nu dispun deja de sumele necesare acordarii acestui drept vor beneficia de virarile corespunzatoare.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Primul Consiliu Național al SNPP. Un nou început

6 Responses

   1. Nu mai avansam si noi pe aceasta tema,sa solicitam o intalnire cu MJ,stiti foarte bine ca ,daca nu obtinem anul acesta pana la final ,totul este pierdut.
    Nu mai zic ca banii pe ambele norme ar trebui platiti pana la finalul anului retroactiv.
    Asteptam cu interes raspunsul dvs!!

 1. Ce frumosi sunteti !!! Dar totusi, cum ramane cu sumele castigate in instanta cu privire la concediu? Vedeti ca pe la Poarta Alba se refuza a fi puse in practica neste’ hotarari judecatoresti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *