Perspective ale carierei în domeniul corecțional

Întâlnire online CCJ4C

Dupa cum am impartasit la inceputul anului, dupa două proiecte implementate până în prezent – Itinerariul Dialog (Norway Grants) și DialLogos (POCA) – care au vizat dezvoltarea Dialogului Social (generand rezultate si in planul standardizarii resurselor umane) precum și dezvoltarea unui set alternativ de politici de resurse umane în sistemul penitenciar, Sindicatul National al Politistilor de Penitenciare continua acțiunile cu 4 noi proiecte, care vor fi implementate pe parcursul următorilor ani.

Unul dintre acestea este CCJ4C, proiect finanțat de Comisia Europeană prin Agenția pentru Educație, Audiovizual și Cultură, care vizează dezvoltarea, testarea și stabilirea unei metodologii de lucru pentru dezvoltarea unui model european de îndrumare în carieră a polițistului de penitenciare, pornind de la situația existentă în diferite țări europene și ținând cont de condiționalitățile contextului actual.

Astfel, in perioada 2020-2022, Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP) este implicat, în calitate de partener, în implementarea proiectului CCJ4C. Alături de parteneri din 6 state europene ce reprezintă administrații penitenciare, asociații profesionale sau sectorul nonguvernamental, analizăm evoluțiile realizate în orientarea în carieră a personalului și planificarea acesteia în scopul dezvoltării unei metodologii și a unui proces de susținere a competențelor în managementul carierei.

 

 

 

 

 

 

Astazi, 9 decembrie 2020, a avut loc intalnirea “Perspective ale carierei în domeniul corecțional”, intalnire care s-a bucurat de o implicare activa a participantilor, cu experienta si expertiza in domeniu. Sens in care multumim pe aceasta cale celor care au onorat invitatia de a lua parte la acest eveniment si ii rugam sa ne urmareasca in continuare.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Perspective ale carierei în domeniul corecțional
Distribuie

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.