Cu o intarziere mica, de jumatate de an

Astazi a fost publicat ordinul de ministru (OMJ 379/C/2021) privind acordarea majorării de 75% pentru polițiștii de penitenciare care nu au beneficiat de zile libere prevăzute pentru părinți, în vederea supravegherii copiilor, în situația limitării sau suspendării activităților didactice. Nu s-a intarziat mult cu semnarea actului normativ. Doar vreo 6 luni. Pentru politistii de penitenciare, timpul e un detaliu banal.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Ordin privind majorarea salariala pentru parinti – publicat

17 răspunsuri

 1. Cu respect,
  Insa ordinul cu plata sporurilor in CO si cu titlul de specialist de clasa, pentru care ambele au impact pt toti colegii, alea sunt de mare interes pentru noi toti!

 2. Completem o singura cerere pentru toata perioada de cand a inceput scoala, adica din septembrie pana in prezent?
  Multumesc anticipat!

 3. pentru “Eu” : toate sunt întâmplătoare colega… 😂😂😂chiar și VIAȚA în univers a apărut grație “HAZRDULUI” 😂😂😂😂… ce bine ai punctat!

 4. In legea 278/2020 spune la una dintre conditii “copii cu varsta pana la 12 ani”,in pdf.ul prezentat mai sus de dvs.apare o rubrica cu 12 ani inclusiv…pana la urma cum este 12 ani sau inclusiv 12 ani?

 5. Completam o singura cerere pentru toata perioada de cand a inceput scoala, adica din septembrie pana in prezent?
  Multumesc anticipat!

 6. Și totuși nu înțeleg de ce la un ordin de ministru publicat în Monitor, unitățile mai au nevoie de instrucțiuni de la anp?

 7. Buna seara! Domnule președinte, ce facem cu abuzurile care au aparut la acordarea majorarii de 75%? Nu se poate cere punct de vedere la minister inainte de a ajunge in instanta? Ma refer la interpretarea OUG 147, si neacordarea dreptului celor care doar un părinte lucreaza in sistem, din septembrie pana in luna decembrie! S-a mai gasit un mod de a face economie la buget pe carca noastra? Atat din OUG cat si in Ordinul 379, nu reiese ca este obligatoriu ca amândoi sa lucreze in sistemul de aparare! E abuz! Ce facem?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *