Cel mai asteptat ordin al ultimilor ani

Asa cum SNPP a anuntat anterior, astazi a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei Ordinul Ministrului Justitiei nr. 3065/C/2020 care reglementeaza concursurile din Politia Penitenciara:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: OMJ 3065/C/2020 – concursuri in Politia Penitenciara
Share on facebook
Distribuie

31 de răspunsuri

 1. Având în vedere prevederile legii 55/2020, art. 27(3) care suspendă organizarea în perioada stării de alertă a concursurilor pentru ocuparea posturilor/funcțiilor vacante, A.N.P./M.J ar trebui să întreprindă demersuri pentru obținerea unei derogări în vederea demarării procedurilor de concurs pentru încadrare directă din sursă externă, trecere a agenților în corpul ofițerilor! Derogare s-a obținut pentru învățământ, posibil să se obțină pentru sistemul sanitar.
  Timpul trece si dacă nu se publică anunțuri pentru organizare de concursuri până la sfârșitul anului se va pierde finanțarea pentru cele 1350 posturi!
  După părerea mea trebuie urgent să se pună presiune pentru a se obține aprobare pentru demararea concursurilor!!!
  Să auzim de bine!😀

  1. si riscurile infectarii cine si le asuma? nu trebuie vazute doar restrictiile ci contextul / cand toata tara este supusa unor restrictii pe locatii numar de oameni si masuri de protectie, noi cum vom face cu 3000 de candidati pe 700 de locuri de ex? dincolo de exotismul examinarii prin masca! / traim vremuri tulburi si ciudate / trebuie sa invatam sa privim prin masti…

   1. Riscurile pierderii finanțării cine și le asumă? Credeți că în 2021 se va obține bugetul avut la dispoziție anul acesta?

    Să nu uităm că unitățile din Arad și Timișoara s-au descurcat excelent, într-un timp foarte scurt, referitor la încadrare agenți pentru perioadă determinată pentru șase luni! Acesta este un exemplu!
    Un altul ar fi admiterea în Academia de Poliție.
    Deci se poate, dar bineînțeles cu o organizare riguroasă și cu o asumare, așa cum ați specificat!

   2. asa este aveti dreptate daca privim lucrurile din acest punct de vedere , dar noi din unitati care suntem epuizati din cauze lipsei de personal? sanatatea noastra nu este importanta? covidul nu va disparea ani de zile ! noi ce facem? este usor de zis din fata unui laptop din birou , dar noi plecam rupti acasa ! haideti sa vedem si partea goala a paharului !

   3. Domnule Stefan Teoroc dvs cred ca nu ati vazut situatia de pe litoral, cine le asuma? Alegerile locale cu miile de oameni in aceeasi zi in acelas loc in aceeasi incapetere cine dezifecteaza stampiluta, buletinele, etc? Sa fim un pic realisti ca degeaba incerci intr o parte cand in cealalta e un haos total, se plimba lumea cu busul in veselie, bacalaureatul s a putut tine umf uri alte facultati, cati infrctati sunt? Si ca se tin alegerile acuma dupa aceea sa faceti calcul unde sunt mai multi infectati la alegeri sau la admiteri! Raspunsul il stiti si dvs.

 2. Pentru cei din sursă externă, etapele eliminatorii sunt: proba medicală, psihologică, sportivă și teoretică ?
  Tematica și bibliografia pentru proba scrisă când se afișează?

 3. Deci e cat se poate de sigur din ce spuneti dumneavoastra ca de săptămâna viitoare încep schimbarile din funcție apoi mutarile luna viitoare!?

 4. Să trăiți,păi nici aceste concursuri nu se vor da cu 3000 de persoane într-o singură sală,aceste persoane vor fi repartizate pe întreaga țară.Din moment ce la alte ministere s-a putut face derogare,de ce credeți că la ANP nu s-ar putea?Chiar și cu masca pe față.

    1. da – se inclina spre regiuni / centralizat ar dura cel mai mult / pe unitati e dispersarea mare si greu de facut atatea comisii / regional poate fi cel mai ok / nu exista reteta perfecta

   1. Dumneavoastră credeți ceea ce scrieți? Cum sa fie centralizat cel mai rapid? Ce argumente aveți? Daca nu se termina cu pandemia, nu se vor mai face concursuri? Cine mai lucrează? Până și dumneavoastră încercați să ne duceți de nas!

 5. Se mai știe ceva despre acel ordin sau proiect pentru a beneficia TOȚI (adică și cei care și-au luat locuințe înainte de 2019) de plata ratelor la achiziția unei locuințe?

 6. Cu privire la schimbări din funcție, aveți idee când se vor demara în unități? Se vor face pe tot sistemul în același timp, sau fiecare unitate când poate?

 7. Ceva noutăți în legătură cu sesiunea de mutari? Mai e putin pana in septembrie si nimic in legatura cu un calendar cand se pot depune cererile! Va multumesc!

 8. Buna dimineata! Ce se mai aude despre schimbarile din funcție si mutari! Mai este putin pana in septembrie si ni se mai aude absolut nimic! Dacă din septembrie începe perioada de mutari vrem să știm de cand ne putem depune cererile!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *