Ofițeri și agenți pentru sectorul economico-administrativ

Concurs pentru 97 de posturi

Continuă seria anunțurilor de concurs pentru ocuparea posturilor vacante în sistemul penitenciar. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) publică încă un anunț, de această dată care vizează ocuparea a 97 de posturi în sectorul economico-administrativ, funcțiile fiind atât de ofițer cât și de agent. Categoria de funcții, condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a participa la concurs și unitățile unde se scot aceste posturi, le regăsiți mai jos, accesând imaginea alăturată:

Click pe imagine:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Ofițeri și agenți pentru sectorul economico-administrativ
Distribuie

5 răspunsuri

  1. https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-40-posturi-vacante-de-agent-grupa-de-interventie-din-unitatile-penitenciare/
    Cum se poate scoate din sursa externa pentru grupa de interventie? Cum poti trimite un om care nu a vazut in viata lui sectia de detinere sau nu a avut contact cu vreo ppl sa il escorteze la instanta avand si GSR? Sunt multi colegi care au calitati sportive si sunt supraveghetori foarte buni pe sectiile de detinere care asteapta sa se scoata locuri la grupa de interventie, iar Anp-ul ne umileste scotînd din sursa externa? Unde este egalitatea? Inteleg sa se scoata sursa externa/interna pentru grupa, fiecare avand sansa sa, dar nu inteleg cum sa scoti doar din sursa externa? Care ii logica? Nu sunt activitati de financiar aici, vorbim de munca efectiva cu ppl. Din punctul meu de vedere este o discriminare grosolana. Si in ce articol din legea 145/2019 specifica ca politisti de penitenciare nu pot concura pentru posturile din sursa externa? Undr este baza legala aici?

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.