Normă și instrucțiuni

În Monitorul Oficial al României nr. 25/07 ianuarie 2022, a fost publicat Ordinul privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alert. Detalii complete le puteți obține accesâmd imaginea de mai jos:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Obligații pe timpul stării de alertă
Share on facebook
Distribuie

6 răspunsuri

 1. Buna ziua,

  o intrebare off topic: ne puteti ajuta cu o intrebare la DRU pentru o data estimativa (stim ca exacta nu se poate) cand urmeaza sa inceapa sesiunea unica de trecere in corpul ofiterilor (programarile psihologice)??

  Multumim!

 2. Obligatii peste obligatii!!
  Domnule Teoroc, domnule Tudorache _________________________
  Ce facem cu ratele la locuinta?! Nu miscati nimic? Se stie ca prin tara au castigat procese oameni de la Bistrita, Baia Mare , Vaslui. Din ce sindicat fac parte , sunt pe cont propriu? De ce nu spuneti nimic stimate Presedinte? Nu suntem toti abonati pe grupul dumneavoastra de Wp. Spuneti-le unora care’s shefi de filiale sa nu ne mai vaneze si sa ne faca viata grea ca cerem sa faca ceva, nu pentru ca-i platim ci pentru ca i-am crezut onesti si dedicati cauzelor noastre. Dupa ce am deschis gura gata au inceput problemele in serviciu. Cozile de topor si copiii “inaintasilor” imbuibati care acum si-au facut loc prin tot felul de Asociatii ale pensionarilor, tremura ca raman fara cei 2000 – 2500 ron pe luna , rata la vile . Sper ca ministrul sa puna capat discriminarii, daca voi nu faceti ceva, chiar daca o sa fie o suma fixa pentru toti, asa ca la politie si ca la armata pana in 5-600Ron. Lasa-ti prostiile si indolenta faceti ce trebuie facut. Din cauza acestor inechitati exista divergente si conflicte intre generatii si va mai puneti intrebari de ce vor oamenii sa iasa la pensie fix in buza cand fac anii. Daca-mi cenzurati mesajul sa va fie de bine, confirmati ce n-as vrea sa confirmati. Stima.

  1. Insiruirea de nemultumiri din ce provine? Prin ce legislatie ai umblat de ai gasit ca la MAI si armata se platesc sume fixe ? Ce procese s-au castigat in afara celui de la CA Cluj ? Inteleg ca ai o problema insa nu inteleg de ce insirui o serie de neadevaruri, unele cu o conotatie chiar ironica… Sindicatul nu legifereaza! Procese pe plata ratei se pot initia de catre filiale dar atentie la speta! Sa nu aruncati cu banii aiurea pe avocati care va adulmeca cu promisiuni. SNPP nu s-a aruncat niciodata cu capul inainte. Asteptam o mini practica judiciara pentru a face pasi. Desi irevocabila, decizia CA Cluj cu privire la plata ratei este cel putin cuidatica. Se pot incerca procese, repet!

   1. Iti raspund la intrebari cu toate ca ti-a luat ceva timp sa raspunzi. Vorbesc la “per tu” ca suntem cam de-o varsta
    La prima intrebare raspunsul este DISCRIMINARE!! Daca tu ti-ai luat in 2018 prima casa/apartamentul cu rate pe 20-25 de ani in care stai cu familia ta si NU primesti niciun ajutor, cu ce esti TU mai bogat sau mai avantajat fata de un coleg care si-a achizitionat si i se deconteaza rata in prezent?! /Copii tai nu ar fi mai motivati daca spre exemplu cele 10-1500 ron i-ai investi in a-i trimite intr-o tabara, sau a le asigura o pregatire suplimentara intr-un hobby sau intr-o pasiune cu repercursiuni pozitive pentru viitorul lor?!
    (EDITAT). Nota admin: ai incveput pertinent insa continui cu un atac nejustificat la organizatie si persoana ceea ce nu poate fi tolerat pe aceasta platforma. Iti poti exprima opiniile fara blesteme sau alte insinuari care pun la indoiala integritatea morala a persoanei. Nu punem pe nimeni la punct! Cerem doar decenta in exprimarea opiniilor!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.