Avantaje PUBLISIND

Calitatea de membru de sindicat al Sindicatului National al Politistilor de Penitenciare iti ofera posibilitatea de a beneficia de o multitudine de avantaje pe toate palierele importante: sanatate, asigurari, turism, telefonie ori activitati sportive. Incercam sa dam cat mai multa importanta aspectelor ce tin de viata personala a membrului de sindicat cu scopul de a-i diminua din greutatea obligatiilor zilnice sau a celor ce tin de confortul unor cheltuieli mai mici cu serviciile necesare vietii de familie. Avantaje PUBLISIND functioneaza perfect de multi ani, in ultimul timp negociind oferte extrem de accesibile.

Reiteram ideea de a accesa la intervale scurte de timp ofertele negociate de PUBLISIND inclusiv pentru membrii SNPP, acestea fiind adaptate conitnuu si in beneficiul membrilor. Click pe imaginea de mai jos:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Multitudine de avantaje pentru membrii SNPP Poliția Penitenciară
Distribuie

3 răspunsuri

 1. Buna ziua, domnilor!
  Nimic despre pensionarea anticipată?
  Cum că ar fi fost suspendată printr-o circulara (adresa) de DG urmând să emită o procedura in acest sens?
  Oare este legal?
  Oare nu se depășesc atribuții ?
  Oare sindicatul a acționat deja sau are de gând să actioneze împotriva îngrădirii acestui drept?
  Da, este nasol că rămânem fără oameni și că cei care au vechimea necesara aleg sa plece din sistem foarte devreme, dar vina este a Guvernului care a zdruncinat barca și vorbește numai de tăieri de salarii, de modificări ale condițiilor de pensionare .
  Va întreb pe dumneavoastră , domnule Teoroc, daca s ar modifica legea pensiei in sensul că aceasta ar fi accesibilă la o vârstă mai înaintată iar salariile ar fi ciuntite de o viitoare lege a salarizării, oare sistemul ar mai fi atractiv?

 2. D le președinte care este poziția sindicatului legata de bazaconia directorului general cu acea fițuică și așa zisa decizie ce urmează să vina legata de pensionare a pentru apt limitat. Cum poate o decizie de director sa adauge la lege.Cum poate o decizie de director să stabilească un Nr de clasări pt a fi eligibil in vederea pensionarii, având în vedere că pensionarea pt apt limitat este un drept? Nu sunt in situația de a mă pensiona dar privesc cu stupoare ce se întâmplă.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.