Mentoring și job-shadowing în ANP și unități penitenciare

Instrucțiune DG ANP

Formarea profesională la locul de muncă, traducere pentru job-shadowing, și activitatea de mentoring au fost cuantificate într-o Instrucțiune a directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor transmisă în unități sub nr. 323 din 19.01.2023, însoțită și de anexe care vor avea ca efect uniformizarea celor două aspecte la nivelul ANP și unităților subordonate.  Instrucțiunea detaliază raporturile de subordonare și clarifică statutul de mentor.

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa Instrucțiunea:

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa Adresa ANP:

 

 

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Initiativa nu este rea si are scopul de a ne perfectiona. Dar doar pe hartie… Insa dpmdv identific 2 impedimente…*) In unitatile cu deficit de personal cand sa mai ai timp si de asa ceva… *) cum ii explici agentului cu 20 de ani vechime ca mai trebuie sa se perfectioneze in cazul in care nu obtine nota 7, cand el ” stie” ca e piatra de temelie in sectorul de activitate unde – si desfasoara activitatea. Si atunci… Perfectionarea in acest sistem trebuie sa plece încă de la selectie/ incadrare( ca stim prea bine ca aici e marea problema in proportie de 65-70 % din cazuri). Si atunci te multumesti cu ocuparea locului. Nu poti face din toate mârțoagele, cai de elită.Nu oricine poate sa fie crescator de cai si nu orice cal poate sa fie cal de competitie. Idei avem cu totii, dar e mare diferenta intre a face ceva si a face ceva “sa mearga.”

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.