Miting SNPP-PUBLISIND miercuri 24 februarie ora 10,00 la Palatul Cotroceni

Treziti-va! Toti cei care inca mai credeti ca scapa cineva. In cel mai scurt timp apare o noua lege de salarizare cu alti coeficienti si alte limite de sporuri. Urmeaza inclusiv modificari in legislatia privind pensiile! Iesiti din amorteala si haideti la proteste! Luni am protestat in numar mare la Ministerul justitiei (a treia oara in doua luni) impreuna cu celelalte sindicate din Politia Penitenciara. Genistii SNPP au facut sa dispara cladirea timp de 10 minute intr-o ceata colorata. Ne vom marca actiunile din ce in ce mai incisiv in raport direct proportional cu aroganta in crestere manifestata de un premier axat pe distrugerea bugetarilor.

Nu il intereseaza dezbaterile nici macar cu cei din propriul guvern, se arata insensibil la critici si miscari sociale, pentru că Câțu detine adevarul absolut. El este cel mai frumos si cel mai destept. Si vrea sa dovedeasca sponsorilor ca va reusi sa taie cu orice pret. Sa facem acest pret sa fie cat mai ridicat. Sa plateasca cu varf si indesat pentru infatuarea cu care ignora detaliul ca este prim-ministru si pentru bugetari nu doar pentru clientela de partid. Pentru acest motiv maine avem planificat miting la Palatul Cotroceni la ora 10,00!

SNPP a inceput actiunile in decembrie 2020 alaturi de sindicatele din PUBLISIND. Pana astazi am depasit 60 de mitinguri in Bucuresti si in tara, actiuni in care au fost implicate mii de oameni. Spre disperarea jandarmilor pentru ale caror drepturi nu uitam totusi sa scandam lozinci, ei neavand drept de asociere sindicala, actiunile noastre cresc in intensitate. Din martie vom avea alt calendar de proteste si actiuni din ce in ce mai percutante. Tot mai multe organizatii sindicale intra in lupta si ne bucuram ca am dat tonul si poate am inspirat si pe altii. Desteptarea si la lupta! Trebuie sa ne luam soarta in maini pentru ca aceasta guvernare are ca unic scop taierea salariilor si disponibilizari din sectorul bugetar!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Luni am afumat justitia, maine il vizitam pe Presedintele Romaniei

4 răspunsuri

  1. L-am văzut acum pe câțu la TV cu declarații în direct și, referitor la lupta sindicală, susține că nu înțelege ce dialog să aibă cu sindicatele fiindcă nu taie anul acesta niciun spor, nu dă pe nimeni afară dar crede că ar fi bine ca societatea să se întrebe cum și de ce liderii sindicali sunt aceleași de 30 de ani… Mi-e din ce în ce mai clar că are o politică de invrajbire a noastră a tuturor… Cred că acum, poate mai mult ca niciodată, ar fi bine să ne unim și mai mult în jurul liderilor noștri să punem o mai mare presiune pe ei, să scăpăm de acești intriganti și mincinoși de la guvernare, să – i determinăm să aplice legea salarizării în vigoare și să plece de la putere! Felicitări SNPP! Eu vă sunt alături până la capăt!

  2. Observ cu tristețe că nemernici ăștia care ne conduc (în speță iohannis, câțu și alți câțiva apropiați ai lor) vor să mărească artificial rata de infectare cu COVID astfel încât, printre altele să ajungă să interzică protestele….Deci îi deranjezeaza teribil!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *