Decizia 211/01.03.2023

Primăvara a debutat cu un mărțișor pentru toți salariații sistemului penitenciar care s-au aflat în postura de a fi discriminați din punct de vedere al coeficientului de ierarhizare, din acest moment, cel puțin prin prisma ierarhizării funcțiilor fiind aplicabil principiul muncă egală – plată egală. La 1 martie 2023, DG ANP a transmis către unitățile subordonate Decizia pentru aprobarea Instrucțiunii privind numirea polițiștilor de penitenciare pe trepte de ierarhizare a funcțiilor.

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa integral detalii privind aplicarea Deciziei, pe categorii de funcții:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Instrucțiuni privind numirea pe coeficient maxim
Distribuie

5 răspunsuri

  1. Bună ziua îmi cer scz.ca nu are legătură ce va întreb cu articolul dar puteți sa ne spuneți dacă cei ce am depus cererile de pensionare (luna februarie)vom beneficia de actualizarea salariilor? Va întreb pt. Ca la Poarta Alba sun ca doar cu 10% fără grad pt ca nu este aplicația modificata. Va mulțumesc anticipat pt.raspuns și va doresc o zi buna și spor în tot ceea ce faceți.

  2. Primăvara a debutat cu un mărțișor pentru toți salariații sistemului penitenciar care s-au aflat în postura de a fi discriminați

    De aici intelege clar ca acest sistem are numeroase probleme legate de discriminate a angajatilor, oare urmeaza si discriminarea legata de plata chiriei?

    Tu ca angajat trebuie sa fii corect intr-un sistem care discrimineaza prin fiecare decizie… Trist.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *