Noul cuantum al valorii de referință

Având în vedere practica guvernamentală de a emite norme la început de an privind salarizarea pe anul în curs și semnalele evidente ale înghețării la nivelul decembrie 2021, ministrul Cătălin Predoiu emite un ordin în 30 decembrie 2021 care stabilește un cuantum mai mare al valorii sectoriale de referință, indicator în funcție de care cresc și veniturile salariale. Mai jos, HotNews.ro tratează subiectul pe larg:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Salarii mai mari în magistratură
Share on facebook
Distribuie

8 răspunsuri

 1. România a devenit o țară condusă de o mână de șmecheri care au concentrat cea mai mare parte a avuției naționale în mâna lor. Printre aceștia se află și magistrații care își decid fără rușine veniturile pe baza unor hotărâri judecătorești scandaloase sau ale ccr. Ei au rămas singurii cărora li se stabilește pensia pe baza venitului brut, care a ajuns la cote uriașe, având în vedere trecerea contribuțiilor la angajat.

 2. Și pentru noi “nu a putut” nici măcar să ne dea specialistul de clasă de la 1 decembrie… E și a
  ăsta un mare ministru! Iar pensionarilor, guvernul le ia 10 % cas și magistraților le mai dau 20%..ca se tem de dosare… ar trebui să se teamă și de pușcărie, poate ne măresc și nouă!

 3. De procesele alora le e frica(mai mult de ei decat de procese)…. Judecatorii isi decid singuri soarta si procesele, asta da stat de drept!!
  Interesant este ca doar lor isi dau dreptate pe anumite sporuri desi sunt multe categorii IDENTIC in aceleasi conditii ca ei….

 4. Acel VSR se aplică doar magistraților? Legea salarizării unitare nu se aplică tuturor sau se aplică doar celor pentru care a fost suspendată?

 5. Mda… Văd că nu aveți nimic de comentat stimați colegi… Avem un ministru “de pus pe rană”… Pe rănile magistraților, bine-nțeles… Ei sunt “mai egali” decât toți…

 6. pai decizia 51 a ICCJ si multe alte decizii si procese castigate in instanta , la noi de ce nu se aplica ????????????
  de ce pt ei se poate, unde e dreptatea ?????????????? la noi nu se face economie din procese….

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.