Promoția SNPAP 25

SNPP premiază performanța. Promoția 2021 – 2022 “SNPAP 25„ a depus jurământul de credință miercuri, 31 august 2022. La festivitatea de premiere, pe lângă profesorii din cadrul SNPAP Târgu Ocna și familiile elevilor, au participat inclusiv secretarul de stat în MJ, domnul  Bogdan Ilea și DG ANP, domnul Dan Halchin.

SNPP a făcut o tradiție din a premia pe cel mai bun absolvent din fiecare promoție, lucru care s-a întâmplat și anul acesta. Șefa de promoție din acest an a fost Georgiana Denisa MUTEA căreia i-a fost recunoscută performanța prin acordarea unui premiu substanțial din partea SNPP (Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare). De asemenea, reprezentantul SNPP a felicitat întreaga promoție din acest an, urând noilor colegi succes în cariera de polițiști de penitenciare.

Articol realizat de Florin Stoica, secretar general SNPP

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Forțe noi pentru sistemul penitenciar
Distribuie

4 răspunsuri

  1. buna ziua,

    va rog sa aduceti la cunostinta acest articol si guvernantilor nostri, poate asta ii ajuta sa vada ca ramanem singura tara cu abordarea asta :

    (editat)

    1. Nu este necesar sa promovbam astfel de surse.
      In Ungaria salariile, cel putin ale politistilor de penitenciare, sunt dezastruos de mici ! Orban a facut niste reforme care a ingenuncheay intreg sistemul militar. Acum probabil incearca sa dreaga busuiocul. Oameni cu vechime de 30 de ani in sistem se pensioneaza cu aprox 500 euro !!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.