Formular adeziune

 

Bine ai venit!

Ai ajuns aici pentru că dorești să devii membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare. Înainte de a completa cererea de adeziune, te rugăm să citești statutul nostru.

Pentru a deveni membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP), trebuie să completezi următoarea cerere de adeziune:

doresc să devin membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare. În acest sens, mă oblig să respect prevederile statutului și declar următoarele:

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în aplicare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date ("GDPR").

În acest context, vă informăm că datele dumneavoastra de contact se află în baza noastră de date, fiind obținute în mod direct prin completarea spațiilor special alocate din conținutul adeziunii. Organizația noastră colectează doar date asociate membrilor, în vederea unei bune gestionări a obligațiilor care survin ambelor părți în urma completării adeziunii.

Vă informăm că aceste date sunt utilizate pentru transmiterea informațiilor specifice și pentru informarea angajatorului în vederea reținerii și virării cotizației de sindicat pe statele lunare de plată (conform prevederilor Legii nr. 1/2016 pentru modificarea și completarea Legii dialogului social nr. 62/2011), pentru buna desfășurare a activității SNPP în conformitate cu prevederile statutare, precum și comunicarea acestora către instanțele judecătoresti, conform prevederilor legale în vigoare.

SNPP respectă măsurile pentru a menține securitatea datelor dumneavoastră împotriva distrugerii/pierderii accidentale sau ilegale, modificării sau utilizării neautorizate, divulgării și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. Datele sus-menționate vor fi arhivate și păstrate în siguranță.

Această cerere va fi transmisă printr-un formular pe site-ul Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare (www.snpp.ro) și este valabilă fără semnătură olografă.
Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.