Formular adeziune online

 

Bine ai venit!

Ai ajuns aici pentru că dorești să devii membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare. Înainte de a completa cererea de adeziune, te rugăm să citești statutul nostru.

Pentru a deveni membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP), trebuie să completezi următoarea cerere de adeziune:

doresc să devin membru al Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare. În acest sens, mă oblig să respect prevederile statutului și declar următoarele:

Incepand cu data de 25 mai 2018 a intrat in aplicare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date ("GDPR").

In acest context, va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza noastra de date, fiind obtinute in mod direct prin completarea spatiilor special alocate din continutul adeziunii. Organizatia noastra colecteaza doar date asociate membrilor, in vederea unei bune gestionari a obligatiilor care survin ambelor parti in urma completarii adeziunii.

Va informam ca aceste date sunt utilizate pentru transmiterea informatiilor specifice si pentru informarea angajatorului in vederea retinerii si virarii cotizatiei de sindicat pe statele lunare de plata (conform prevederilor Legii nr. 1/2016 pentru modificarea si completarea Legii dialogului social nr. 62/2011), pentru buna desfasurare a activitatii SNPP in conformitate cu prevederile statutare, precum si comunicarea acestora catre instantele judecatoresti, conform prevederilor legale in vigoare.

SNPP respecta masurile pentru a mentine securitatea datelor dumneavoastra impotriva distrugerii/pierderii accidentale sau ilegale, modificarii sau utilizarii neautorizate, divulgarii si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. Datele sus-mentionate vor fi arhivate si pastrate in siguranta.

Această cerere va fi transmisă printr-un formular pe site-ul Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare (www.snpp.ro) și este valabilă fără semnătură olografă.

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.