HG publicat în Monitorul Oficial al României

În Monitorul Oficial al României nr. 735/21.07.2022 a fost publicată Hotărârea de Guvern 886/06 iulie 2022 privind drepturile de transport ale polițiștilor de penitenciare, ale cursanților instituțiilor de învățământ proprii pentru formarea polițiștilor de penitenciare și ale personalului civil din sistemul administrației penitenciar. Noile reglementări flexibilizează posibilitatea folosirii și a altor mijloace de transport, condițiile de decontare și situațiile în care se beneficiază de decontarea transportului fiind în mare parte similare vechilor prevederi.

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa detalii complete:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Drepturile de transport ale polițiștilor de penitenciare
Distribuie

10 răspunsuri

 1. interesant, cf noului HG, art 8, alin 3, politistii de penitenciare pot beneficia de decontarea transportului chiar daca beneficiaza si de decontarea chiriei, aviz directorilor care stopeaza abuziv acest aspect, reiterat chiar si de ANP printro circulara.

  1. Oare se aude asta si in COMPLEXUL JILAVA???
   Poate verificati situatia dle Teoroc.
   Asteptam feedback ul dvs!

   1. Acest lucru a mai fost explicat. Decontarea transportului de la și către locul de munca se realizează in cazul in care unitatea NU pune la dispoziție transport. Ori in cazul Jilavei sau a Tichilestiului nu este posibila decontarea cât timp unitățile pun la dispoziție transport pentru personal

    1. Da?
     Si cum asigura transport din Bucuresti de exemplu?
     Ca nu trece autobuzul in toate punctele? Daca tot vreti sa fim catolici, atunci ar trebui sa se deconteze pe distanta pana la autobuz, CORECT??

     1. Dupa cum vezi tu lucrurile, autobuzul ar trebui sa te ia din fata scarii, in caz contrar trebuind sa-ti deconteze si transportul pe jos pana statia de autobuz care-i cu doua trei strazi mai incolo, nu ?

 2. Buna ziua! Cu eliminarea fondului locativ corespunzător din statut ce se mai aude. Se vorbește de aproximativ de 2 ani de această modificare si nu se vede nicio inițiativă nici din partea dumneavoastra si nici din partea ANP-ului

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.