SNPP-acțiuni umanitare

Echipa SNPP Spital Mioveni: ”Ne am gândit sa va colindam cu dragoste, implicare și voie bună! Sa aveți sarbatori cu sănătate maxima, realizări profesionale, personale și oameni de calitate aproape! Și, ca să lasam modestia la o parte, având certitudinea ca multi dintre dvs au făcut aceleași gesturi care au adus un strop de fericire in inimile celor vizati, va spunem ca Reintegrarea Sociala a PS Mioveni a reușit sa bucure beneficiarii unui centru rezidential(24 persoane), 7 familii nevoiase din mun. PITESTI și, nu in ultimul rand, toate persoanele private de libertate custodiate in acest moment in spitalul nostru prin oferirea de cadouri. ☃️ Sa aveți zile de vis și sarbatori linistite!” Adăugăm faptul că SNPP Spital Mioveni a acordat cadouri sub formă de dulciuri unui număr de 54 de deținuți.
Echipa SNPP Vaslui: ”CU TOLBA PLINĂ… Polițiștii Penitenciarului Vaslui au reușit să ofere un strop de bucurie unor copii aflați în dificultate, în pragul Sărbătorilor de Crăciun, prin campania “Donează! Chiar contează!”

Echipa SNPP Focșani: ”Pe tot parcursul anului ajutam, donam, sponsorizam, iar când vin sărbătorile de iarna o facem cu mult mai mult entuziasm dar și cu mai mult ajutor din partea colegilor. Doamne ajuta sa avem puterea de a aduce cat mai des bucurii in sufletele celor care chiar au nevoie de asta!”

Echipa SNPP Târgu Jiu: ”Astăzi, 23 decembrie, campania ” Donează! Chiar contează!”, derulată de SNPP Targu Jiu , sprijinită de Primaria Tg-Jiu, reprezentată prin Nelu Slivilescu ,în colaborare cu o librărie și o brutărie, dar și cu ajutorul asociației D. A. R., prin Adyna Stroescu, Alexia Ardereanu , Alex Geamantan, Ștefania Brășfăleanu, Denisa Maria , Iustin Preda , Daria Iacobescu , Georgiana Cir , dar și a domnului Marius Radulea , a adus încă un strop de fericire in paharul sufletului fiecărui copil din centrul de Plasament Rezidențial privat din județul Gorj. Astăzi au primit rechizite, materiale didactice dar și ce și-au dorit, mititei, cartofi prăjiți și jumări și cozonac. Bucuria a fost de nedescris. Vom continua sprijinirea acestor minunați copii, care merită să fie ajutați, pentru a-și găsi un drum în viitorul lor, care sper să fie minunat. De revelion, voi reveni cu tort și șampanie pentru copii. Mulțumesc, încă o dată, tuturor celor implicați în această campanie!”

 

Echipa SNPP Giurgiu: ”La inițiativa SNPP Giurgiu, un grup de colegi cu suflet mare, empatici și implicați să facă ceva pentru semenii lor au identificat și vizitat in zilele din ajunul Crăciunului 3 familii necăjite din mun. Giurgiu. Suma necesară achizitionarii de bunuri (alimente și mici cadouri pentru copii) a fost pusă la dispoziție de SNPP Giurgiu dar disponibilitatea și implicarea colegilor merită respectul și multumirea noastră. Vizita a bucurat oamenii, copii si adulți, vizitați in ajunul Sărbătoririi Nașterii Domnului și a adus un zâmbet pe chipurile lor! Mulțumim Cătălina, Mădălina, Mihai, Cristi, Mihaela și Răzvan! 🙏 Mulțumim tuturor membrilor SNPP Giurgiu! 🙏 Familiilor vizitate le urăm Sărbători cu sănătate și speranță pentru viitor! Deviza SNPP: In primul rând, oamenii!”

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Din suflet, de la polițiștii de penitenciare
Distribuie

3 răspunsuri

 1. Sărbătorile de iarnă au adus un strop de fericire in sufletele acestor oameni.
  Felicitări, tuturor celor implicați!
  Și cum spunea Constantin Brâncuși
  ” Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face. ”
  Doamne ajută!

 2. Felicitari colegilor pentru aceste gesturi calde in vreme de iarna si sarbatoare. 🙏🏻 Sarbatori fericite tuturor!

 3. Valul 5 covid vine ca un tsunami. Văd că nu se iau măsuri, continuă turismul deținuților intre penitenciare,activitățile nu se restrang, programul sectoarelor se suprapun ca in zilele bune.Ce mama naibii inteleg cei din ANP?Clar,nimic…..bizaar

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.