Incadrari pe perioada determinata de 6 luni

Asa cum anuntam in articolul anterior, pana pe 14 mai 2020, Poliția Penitenciară va face angajari directe, fara concurs, pe durata determinata de 6 luni. Procedura pentru aceste incadrari trebuie initiata si finalizata pana la expirarea starii de urgenta, altfel se pierde temeiul legal. In ordinul emis de MJ pentru aceste incadrari atipice, este prevazuta obligatia unitatilor de a publica un anunt. De ieri a inceput postarea acestor anunturi pe paginile unitatilor Politiei Penitenciare, in limita propunerilor facute  de unitati si aprobate de ANP. Am solicitat ANP o centralizare a acestor posturi, pe care o punem la dispozitia celor interesati:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Declansare angajari fara concurs in Poliția Penitenciară

51 Responses

  1. #pensionarilorstațiacasă!!!
   Ai plecat la pensie, gata!!
   Lasă-i pe alții…. te-ai jertfit destul pentru sistem.
   Mulțumim!!!

 1. Buna ziua,

  Se mai face vizita medicala? Pot fi incadrat ca agent operativ pe supraveghere daca am astigmatism miopic?

   1. D-le președinte chiar nu mai este nimeni care moderează comentariile?
    Zicea cineva că ar trebui dați în consemn unii care postează aici…. și mare dreptate avea!
    Cineva nefamiliarizat cu „sistemul”, ar putea crede că toți distrușii/disperații /incompetenții, etc, pot fi încadrați la penitenciare… chiar dacă numai pentru 6 luni…
    Chiar suntem „pleava” AOPSNAJ??

 2. Va salut, am o mica nedumerire.

  Din ce am citit, dosarul ar trebui sa contina si o adeverinta de vechime in munca. E posibil sa n-o pot obtine in timp util, ce as putea sa fac?

  1. Nu ai ce sa faci, ei au presupus ca o ai deja, timpul e atat de scurt incat trebuia sa ai dinainte toate actele puse la punct

 3. Ma interesează. Sunt asistenta medical-generalista. Optez pentru unul din posturile de asistent de la penitenciarul Gherla deoarece sunt din Cluj-Napoca.

   1. Bună ziua.
    Probabil întrebarea mea este penibila, dar dorința de a lucra într-un mediu ce se ocupa, cu combatarea infracționalității sau paza infractorilor ma face sa ard, de dorința de a fi parte!
    Am 32 de ani, casatorit și un copil.
    Din pacate am decât 10 clase, dar sunt elev al unui liceu!
    Daca exista oportunitatea ca și eu sa pot fi angajat.. Va rog mult sa îmi scrieți.
    Va mulțumesc
    namornairpicnilatac@gmail.com

 4. Ce tâmpenie!
  Cum naiba sa angajezi ,cel puțin agenti operativ, fără psihologic si concurs, cand in acest sector te formezi dupa 2,3 ani de activitate.
  Ce ai putea sa faci cu acești oameni? ….ar trebui să stai sa i supraveghezi si pe ei pe lângă activitățile obișnuite..

 5. Bună seara! Ce este de făcut în cazul în care nu pot obține foaia matricola, deoarece școlile sunt închise?

 6. Conteaza varsta ,studii ,vechime în muncă, sant interesată de un loc de muncă în cadrul poliției penitenciare
  Astept un raspuns .va multumesc

 7. Bună ziua ma numesc Pîrvu Mihai Ionut am 23 de ani am liceul terminat locuiesc în comuna calugareni judetul Giurgiu pot as dori și eu sa ma angajez

 8. Intrebarile privind conditiile de angajare precum si posturile disponibile (inclusiv in articol este publicata o centralizare a acestora!) isi gasesc raspuns in studiul anunturilor publicate pe paginile unitatilor Politiei Penitenciare; in cazul in care sunt necesare clarificari suplimentare, acestea sunt in sarcina angajatorilor respectivi. In articol aveti o legatura catre paginile respective. Faceti minimul efort si informati-va! Mailurile trimise catre sindicat nu ajuta la angajare!

  1. „Este” 2 posturi, ai fi știut asta dacă citeai articolul până la sfârșit(și ce este scris cu culoare albastră….).

 9. Bună seara! Se vor organiza concursuri de angajare definitivă în perioada următoare, după expirarea stării de urgență?

 10. Va salut! Am lucrat 10 ani in MAI ca politist la IPJ Mures. Aveti informatii daca se accepta si cadre in rezerva de la MAI? Precizez ca ma incadrez in toate cerintele referitoare la varsta, cazier etc. Am plecat prin demisie in 2015.

  1. Da da, se accepta cadre în rezerva din tot sistemul de ordine publica. Chiar e un atuu experienta dvs, întrați pe site ul anp, pe site-ul penitenciarelor din zona dvs și depuneți dosarul

 11. Bună ziua ,va rog mult as vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru angajare si ce studii se cer ,mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *