Continua concursurile pentru top management

Cu data de 15 aprilie 2021, ANP va avea un nou director general ca urmare a rezultatelor publicate la finalul concursului de saptamana trecuta, metinute in ceea ce-l priveste pe castigator, chiar si dupa contestatia unuia dintre candidati, care a fost evaluata astazi. Rezultatele au fost stranse intre cei patru concurenti. Proba practica a rasturnat rezultatele de la interviu, iar contestatia de azi l-a dus pe contestatar de pe locul 3 pe locul 4. Per total, trecand peste o serie de asperitati in relatia cu MJ, reprezentat la procedura de concurs prin secretarul general, se poate spune ca a fost o competitie decenta cu o prestatie corespunzatoare a candidatilor.

Noul DG urmeaza sa isi configureze echipa de directori generali adjuncti, iar in perioada imediat urmatoare, procedurile de concurs vor continua pentru stabilizarea nivelului de top management din Politia Penitenciara. Avem deja in derulare concursuri pentru sefi serviciu dar si pentru directori adjuncti de unitati. In scurt timp se va decide declansarea procedurii pentru functiile de directori de unitate, anuntul urmand a fi pus cel mai probabil pe 19 aprilie. Astfel incat pe toate palierele decizionale sa avem numiri prin concurs, imputernicirile fiind doar exceptiile in anumite situatii obiective. Ii uram succes noului director general ANP!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Dan Halchin director general ANP
Share on facebook
Distribuie

9 răspunsuri

 1. Domnule TEOROC,

  Ce facem cu MJ? Cu specialistul de clasa???
  Astia isi bat joc de noi si se bucura cand vad ca nu mai avem reactie si ca am abandonat lupta, se pare ca urmeaza vremuri horror!!!
  Majorare 25-% NU, specialist clasa NU, plata sporuri CO – NU, investitii ANP- NU, ce facem???

  1. Legat de speciualistul de clasa…Etapizat, avem nevoie de modificarea OUG care ingheata veniturile, resuscitarea Comisiei mixte pentru a putea impinge emiterea ordinului pentru acordare. Legat de acest aspect, la nivel de conducere MJ exista abtineri pemotiv de buget, acestia luand in considerare marja de timp pana la rectificare.
   Sa nu uitam ca miercuri am fost din nou in strada unde SNPP/PUBLISIND a fost in prim planul mass-mediei. Nu am incetat lupta cu acest Guvern ursuz si dusman declarat al domeniului bugetar.

 2. Domnule Președinte, umblă prin unități tot felul de zvonuri legate de pensionare. Aveți vreo informație despre mărirea vârstei de pensionare sau scoaterea aptului limitat din lege? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

  1. Legat de varsta de pensionare au existat doar declaratii politice neconcretizate printr-un act normativ in dezbatere parlamentara. Momentan, conditiile de pensionare raman similare celor din prezent.

 3. Buna ziua.
  Referitor la faptul că personalul medical, care desfășoară activități pe secțiile de covid ,primeste sume substanțiale de bani(ca și spor de risc )și personalul din operativ “Nu”, ce măsuri credeți că ar trebui luate.
  Adică la cine să ne plângem, pe cine sa dăm in judecată, cui sa dăm acatiste la biserica…etc..
  După cum știți personalul medical nu și desfășoară activitatea fără paza.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *