“Curat” cu Dana Chera Grecu și Ștefan Teoroc

Cum se împacă legea tăierilor cu alegerile din 2024?

Stim ce ne deranjează și știm ce ne scoate în stradă, dar nu înțelegem care este strategia unui guvern care taie înainte de alegeri…

 

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Bravo domnule Teoroc! O abordare ferma, dar totodata echilibrata. Concentrați-va resursele deopotrivă pe exceptarea de la radiere a funcțiilor de middle management prin amendarea proiectului asumat (ex. sef secție, sef tura), insa, ca varianta de back-up, daca nu funcționează prima, si pe fundamentarea juridică a exceptării de la aplicarea desființării posturilor de sef birou (prin aducerea celor mai bune argumente de neaplicare a Codului Administrativ in ceea ce privește ierarhizarea pe verticala in cadrul sistemelor care funcționează după legi speciale cum e cel penitenciar).

  2. Nu ii mai intereseaza sa minta pentru voturi. Au o alianta care le permite sa faca ce vor. De ce s-ar mai juca ” Iti dau acum ca sa iti iau dupa” ? Au stapani si fac ce li se comanda, doar nu credeti ca alianta asta a fost dorinta PsD sau PnL?

  3. Solda de grad se va majora că urmare a creșterii salariului minim brut pe economie ,respectiv 3300 lei de la 01.10.2023 ?

  4. Solda de grad se va majora că urmare a creșterii salariului minim brut pe economie ,respectiv 3300 lei de la 01.10.2023 ?

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.