Cupa SNPP

Minifotbal - ediția 2023

În perioada 08-11.06.2023 la SNPAP Târgu Ocna se desfășoară Cupa SNPP la minifotbal, ediția 2023. La inițiativa SNPP, partidele de fotbal s-a stabilit a se desfășura în Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg Ocna, cu sprijinul și aprobarea ANP, fapt pentru care mulțumim pentru înțelegere și deschidere.

Această competiție se vrea a face parte din formarea profesională a polițiștilor de penitenciare – partea sportivă, dar și o modalitate de dezvoltare a interacțiunii între polițiști de penitenciare din cadrul a cât mai multe penitenciare.

Echipele calificate în faza finală a competiției sunt: Botoșani, Bacău, București Jilava, București Rahova, Găești, Giurgiu, Galați, Mioveni, Miercurea Ciuc, C.E.Târgu Ocna și Poarta Albă. Mult succes competitorilor!

 

Informare a secretarului general SNPP, Florin STOICA.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Cupa SNPP
Distribuie

5 răspunsuri

  1. Tg Ocna, in primul rand se scrie Târgu Ocna, dar ți-e lene, așa cum pare că îți este și la școală. Nu de alta, dar observ ca ai timp de postat pe site-urile sindicatelor. Nu crezi ca ar fi bine sa inveti in perioada asta?! Ca sa ajungi si tu pe acasa sau cel putin mai aproape, insa dumneata te plangi pe net. Insa, Tg Ocna, cand ai dat la scoala, nu stiai ca in functie de activitatea scolara vei fi repartizat, poate, la alta unitate decat iti doresti dumneata?! Stiu, viata este nedreapta, “e grele”, lumea este rea, insa daca de pe acum ridici pretentii, este clar cat de dornic esti de munca. Concluzie, pune mana si invata si lasa smiorcaiala, ca sistemul este plin de “caractere” ca tine!

  2. Echipele penitenciarelor din Ardeal și Banat au boicotat competiția?S-au calificat doar cele din Moldova,Muntenia și Miercurea Ciuc(la fotbal,nu la hochei?!)Jumătate de țară, vestul,nu este reprezentat.Aiud,Oradea,Deva,Arad sau Timișoara nu mai participă la astfel de competiții?

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.