OUG 115/2022

În Monitorul Oficial al României nr. 844 din 29 august 2022 a fost publicată Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/29.082022 pentru completarea art. I dinOrdonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Așa cum am arătat în articolul anterior, acest act normativ reglementează creșterea cu o jumătate dintr-o tranșă, dintre cele două rămase conform legii salarizării.

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Creșterea salarială publicată în Monitorul Oficial
Distribuie

36 de răspunsuri

 1. Cand se preconizeaza diferenta?
  Este in discutii de la 1 ianuarie? In afara de salariul de grad si cele 2 norMe….???

   1. Alaturi de cei de la Europol, continuam protestele in acest an?
    Asa se lasa de inteles insa nimeni nu zice nimic concret.
    Ba din contra, spuneti ca nu vom mai primi nimic in 2022….
    Ce sa intelegem din asta?

 2. Stim ca Snpp nu face declaratii electorale, tocmai din acest motiv va intreb:

  De la 1 ianuarie sunt sanse sa se aplice diferenta ramana pana la grila din 2022?
  Sau va intra in vigoare noua lege a salarizarii? Care este termenul ei de adoptare?

  1. Se vehiculeaza ideea unei noi legi a salarizării însă să nu ne așteptăm să inventeze vreun guvernant apa caldă. O nouă lege a salarizării se va raporta la aceiași itemi gen coeficienti ierarhizare, grile…La acest moment nu există un draft decât poate doar în laboratoarele Guvernului.

 3. Si cei din administrația publica locala? Ce se întâmplă cu acesti bugetari? Daca se majorează salariile atunci sa fie pentru toata lumea.

 4. Poate ca ar trebui lăsați și guvernanții la mila poporului asa cum au lăsat ei poporul și pe cei din administrațiile locale la mana aleșilor. În unele administrații locale nu au mărit salariile din 2017.Nu-i corect, primarii și-au primit de nenumărate ori măririle de atunci.

 5. Întotdeauna polițiștii au fost ultimii la salariu mărit și primi băgați la înaintare bine ca un anbulatier câștigă (editat) mii de lei și un polițist *editat) mii lde lei

 6. Nu va mai ganditi fratilor la mariri gen ca de la 1 ianuarie bla bla, ca uite ce ne fac astia!!..o sa ne duca cu zaharelul iar pana in vara/toamna sa mai creasca inflatia ( cum au facut anul asta). Puneti mana si catutati inca un job permisibil (extra) sa va descurcati mai binisor ca ne mananca astia de vi pe baza lor…

 7. doctorii au 25000 lei salariu lunar
  adistentele 7000lei sakariu
  nu declara nimic ca nu s funcyionari publici
  si au si program scurt
  si le mai dati si in plus
  profesorii universitari peste 150 mii lei
  si au si vacante mari
  si coi va cramponati de 150 lei

 8. Bună ziua , lucrez de 22 de ani în sistemul bugetar, am terminat un liceu și un salariu de rahat minim pe economie, sub administrația publică locală, mai cresc și la noi s-au ba că nu s-au mărit din 2017.

 9. Sporuri calculate la salariul de baza, nu cel din 2018.
  Este ilogic si ilegal. Ministrul si presedintele sa faca ceva.

 10. Va fi i noua lege a salarizarii din ianuarie 2023!!! Pe la finele lunii noiembrie se va sti exact cum va fi noua lege a salarizarii!! PNNR oricum nu prevede cresteri salariale, din contra se vehiculeaza ca se urmareste diminuarea sporurilor tuturor bugetarilor!!!

 11. SNPP= sindicatul național al polițiștilor de penitenciare. Aprobati stimate domnule moderator, tot felul de comentarii ale altor categorii socio-profesionale si pe noi ne cenzurati. Nu am nimic cu alte categorii de bugetari dar, au sindicatele și site-urile lor. Ps: sa-si bage in (editat)

 12. Bună ziua! Aș dori să vă întreb despre cei cei care au ieșit la pensie și au primit două 1/4 din legea salarizării, marirea se reflectă și asupra pensiilor?

 13. Toate că toate iarna bate la ușă!
  Strângem iar din dinți …că ăștia nu-i interesează decât de ei și cam atât!!!
  Pauza!

 14. Jignitor. Se acorda o jumătate dintr-o tranșă din cele două care trebuiau acordate deja. Fără rușine si fara respect. După aia ne mirăm că nu se respecta nimic în tara asta.

 15. In ceea ce priveste eterna dilema privind marirea salariilor din sistemul penitenciar, exista o solutie foarte simpla, dar presupune o “scuturare a pomului de chirii si transporturi fictive”, de care beneficiaza o mare parte din personal. Ati ramane surprinsi de suma economisita…si care ar putea fi directionata catre mult ravnitele mariri salariale….Dar cu toate aceastea, e mai uaor sa ne plangem si sa nu acceptam realitatea, care nu e intotdeana pe placul fiecaruia dintre noi.

  1. Ce faci Bobita? Le bagi mana in buzunar unor baeti? Iar vor sari in sus unii, de obicei aia fictivii ca aia cinstiti nu au de ce sa-si faca probleme.

 16. Asistentii sociali, cu studii superioare, au salariul mai mic cu 800 lei decat referentii cu studii medii…?? se reglementeaza total??
  Multumesc

 17. De indemnizațiile răniților și urmașilor Revoluției 89 nu se mai discuta nimic!😪😪😪
  Din 2010 sunt plafonate!

 18. Bibliotecarilor li se dă această pătrime? Întotdeauna această breaslă e tratată ca ”cenușăreasa” Au ajuns să ia mai puțini bani decât omul de serviciu din primărie, oricâtă implicare și proiecte ar aduce în comunitate.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.