Astazi, 11 decembrie 2019 are loc conferinta finala a proiectului DialLogos, implementat de Sindicatul National al Politistilor de Penitenciare, în parteneriat cu Institutul National de Cercetare Stiintifica în domeniul Muncii si Protectiei Sociale, organizeaza  în 11 Decembrie 2019, la Bucuresti, cod SIPOCA 310/Cod MySMIS2014 – 112266, proiect cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020. În cadrul proiectului au fost dezvoltate si aplicate o serie de instrumente si metodologii, au fost organizate sesiuni de instruire si dezbateri, pe baza carora, expertii implicati în dezvoltarea activitatilor au elaborat un studiu diagnostic al ariilor deficitare si dezechilibrelor în domeniul resurselor umane din sistemul penitenciar si au formulat o serie de recomandari.

Cu ocazia conferintei finale sunt prezentate activitatile implementate, rezultatele obtinute precum si propunerile de politica alternativa în domeniul resurselor umane dezvoltate în cadrul parteneriatului. La aceasta activitate participa reprezentanti ai Blocului National Sindical, ai Federatiei Publisind, experti din diferite ministere si instituții de cercetare, membri ai Consiliului National al Sindicatului National al Politistilor de Penitenciare precum si reprezentanti ai conducerii Adminstrație Nationale a Penitenciarelor si Ministerului Justiției. Un proiect complex cu o tematica provocatoare, pentru si despre politistii de penitenciare.

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Conferinta finala DialLogos – pentru si despre politistii de penitenciare
Share on facebook
Distribuie

3 răspunsuri

  1. Au și conferințele astea rostul lor, dar nu când tara arde…. Poate ca a fost programata cu mult timp înainte, altfel…..

    1. nu numai programata dar si bugetata extern nerambursabil / iar rezultatele acestui proiect sunt orientate strict in interesul personalului nu altcumva / asa cum am facut si cu anteriorul proiect din 2014 privind standardizarea

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *