27 posturi de executie

Administratia Nationala a Penitenciarelor lanseaza concursul de ocupare a 27 de posturi de executie in sectorul tehnologia informatiei si comunicatii, posturi de ofiter si agent. Repartizarea pe unitati a posturilor de ofiter si agent o regasiti accesand anexa nr.1 la anuntul de concurs de pe site-ul ANP. Recomandam candidatilor sa parcurga toate anexele atasate la anuntul de concurs, eventuale neclaritati asteptand sa le transam in sectiunea comentarii la acest articol.

Mai jos, detalii complete privind procedura de concurs (click pe imagine):

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Concursuri – tehnologia informatiei si comunicatii in Politia Penitenciara

18 răspunsuri

     1. Pai Dl Teoroc preconiza o victorie clara pt 2020 a acestei probleme…..
      Ce s a intamplat?(parca se verificase neoficial la MJ ce se va raspunde) la Anp era totul ok…..
      D-le Teoroc ce mai e de facut?
      Din victorie clara am ajuns la infrangere la masa verde….

 1. Le-ați scos și pe astea din extern ! O sa ploua cu procese sigur pe Anp prin faptul ca a interzis angajaților dreptul sa candideze pe aceste posturi ! După măgăria din 2018 văd ce se continua in același ritm și in 2020 , 2021 iar sindicatele sunt părtașe ! Dar nu este problema , lucrurile se vor schimba ușor , ușor … noapte buna !

  1. Vezi sindicatele partase la suspendarea concursurilor in 2018 pe temei de neconstitutionalitate a unui ordin de ministru? Sindicatele au luptat pentru posibilitatea de a concura si agentii pe functii de ofiter (ca norma) ? Pentru asta sunt partase? Exista sesiune unica! Exista decizia voastra, la nivel de unitate (prin concisiile de comanda) sa stabiliti ce posturi calibrati pentru diferite forme de ocupare.

   1. Domnule președinte, de ce la unele unități posturi pe sectorul reintegrare socială au fost scoase pentru sursa externă, si la alte unități au fost scoase pentru avansare din categoria agenților in categoria ofițerilor? Ma refer la posturi de Asistent Social si Psiholog. Cred ca prima data „s-au facut cărțile ” in functie de cine are de băgat pe cineva din afară, si la unitățile unde nu e nimeni din afară de băgat, s-au scos posturi pentru „prostime „, pentru avansare.
    Păi ori se scot toate din sursa internă ori din sursa externă. După ce criterii s-au stabilit posturile la fiecare unitate? Eu alta explicatie nu am. Poate ne puteti lamuri dumneavoastră…

     1. Inseamna ca este exact cum spuneam. S-au făcut cărțile pe la fiecare unități în funcție de cine are de adus pe cineva in sistem. Lafel este si cu posturile de la resurse umane, si cu cele de la reintegrare socială. Inseamna ca toate posturile sunt aranjate dinainte sa se scoată la concurs. Va rog luati masuri in acest sens pentru ca pe viitor sa fie o lege unitară pentru toate posturile. Orisa se scoată toate din sursa externă ori din sursa internă.

     2. Delimitarea cu ori sursa externa ori interna nu este posibila. Nu facem procese de intentie niciunei unitati/situatia personala a fiecareia privind resursa umana revine sa fie analiza de fiecare consiliu de conducere.. La fel cum avem nevoie de avansarea agentilor capabili in functii de ofiteri, la fel avem nevoie si de sange proaspat pentru a limita problemele generate de lipsa de personal.

 2. Buna ziua
  Posturile din sursa externa pentru siguranța deținerii și regim penitenciar? Exista șanse sa fie scoase anul acesta la concurs?
  Mulțumesc

 3. Buna ziua,

  Decizia directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor nr. 309/2011 privind aprobarea Normelor elementare de exploatare a resurselor informatice și de comunicații IT de către utilizatori din sistemul administrației penitenciare – integral; unde poate fi găsită?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *