Schimbari si mutari, concursuri si sesiune unica agenti

Printr-o adresa primita astazi de SNPP, ANP ne informeaza cu privire la planul conceput in vederea ocuparii posturilor vacante, dar si referitor la schimbari din functie si mutari la cerere, precum si cu privire la sesiunea de trecere a agentilor in corpul ofiterilor. SNPP a oferit aceste detalii din timp, astfel incat asteptarile personalului ar trebui sa fie corect calibrate avand in vedere ca pentru declansarea efectiva a procedurilor de concurs sau mobilitate in functii, este inca necesara finalizarea cadrului normativ. Adresa ANP – extrase:

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Concursuri si mobilitate pe posturi. ANP isi anunta oficial intentiile.

11 răspunsuri

 1. Bună ziua,aceasta cu concursurile interzise pe perioada starii de alertă se aplică doar pentu unii,pentru alte ministere văd că se poate organiza concursuri.Poate domnul ministru dacă ridică problema poate se primește acordul…

  1. Septembrie-octombrie…adică mai mult octombrie decât septembrie și asta cine știe,mai văd ei cu bugetul sau cu starile de alertă sau urgență.Strigător la cer

 2. Buna ziua!
  Referitor ‘punctul de vedere’ emis de acel lucrator din MJ ,ce putem face ?
  Ce măsuri sa luam ? Pe cine sa acționăm în instanta?
  Este vorba de un drept foarte așteptat de oameni si care provoacă frustrări imense.
  Va rog sa luati in serios acest subiect si sa luptati cu acesti indivizi care interpretează legea in cel mai restrictiv mod posibil.

 3. Președintele Johannis a promulgat legea prin care se acordă o majorare de până la 25% din salariul de funcție personalului din sistemul de apărare care are acces la informații clasificate ca secrete de stat. La noi, în sistemul penitenciar, ce cadre vor beneficia? Mă refer la ce funcții se va aplica legea?

 4. Buna ziua.am 16 ani vechime si solicit transferul de la un penitenciar la altul. Motivatia .un copil grav bolnav care necesita supraveghere permanenta.detin toate actele necesare.ce sanse am sa mi se aprobe transferul daca unitatea respectiva nu are post vacant.mentionez ca lucrez in sectorul administrativ.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *