Din sursă internă

Administrația Națională a Penitenciarelor a publicat anunț privind concursul din sursă internă pentru ocuparea a 32 posturi vacante de conducere din cadrul sectorului reintegrare socială – șef serviciu/birou.

Condițiile impuse de statutul polițistului de penitenciare limitează agenții la ocuparea funcțiilor vacante de conducere prin concurs la maxim șef serviciu sau echivalent. Dealtfel, precizare pe care o veți regăsi și în anunțul de concurs. Toate cele 32 de posturi pot fi ocupate de către ofițeri și agenți în condițiile amintite.

Detalii complete le regăsiți aici (click pe imaginea de mai jos):

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în sistemul penitenciar
Distribuie

8 răspunsuri

 1. Foarte anormale condițiile de înscriere. Ar trebui introdusă o regula privind vechime minima necesară in sector. Nu i normal sa se poată înscrie agenți/ofițeri din operativ pe functiile din reintegrare, cum și viceversa e valabila

  1. Dc sa nu poata? Daca sunt mai buni sa castige.
   Tu esti ca la privat, anagajaza TINERI CU EXPERIENTA, pai cum sa faci experienta daca nu te ia nimeni….desi poate tu esti FOARTE BUN!

  2. Dar cum e normal tanti? E normal sa te imputerniceasca pe tine si sa nu mai scoata postul la concurs. Va e frica de concurenta, este?

 2. EXTRICTIVA PENTRU CADRE MAI EXISTA ? SA BATI PAS DE DEFILARE CAND VOIA COMANDANTUL 3 ORE SAU CAND NE DADEA ALARMA LA ORA 2 SI VENEA BEAT ..MAI EXISTA IN PENITENCIARE ASA CEVA?

 3. Eu chiar îmi doresc sa îl scoata la trecere , dar am auzit zvonuri ca anul acesta pt DEA nu se va mai scoate nimic ….
  A-ți înțeles o iotă din.întrebarea care care am pus-o.
  Rapid v-ati.dus la.împuternicire…..incredibil:)))))

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *