Ofițer în aparatul central ANP

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a publicat anunțul de ocupare prin concurs a 6 posturi vacante de execuție (ofițer) din aparatul propriu al administrației. Posturile sunt prevăzute a fi ocupate din sursă externă și sunt clasificate astfel:

 • 2 posturi ofițer (inginer construcții)
 • 1 post ofițer (inginer electrician)
 • 1 post ofițer (inginer instalații)
 • 1 post ofițer (inginer rezistență)
 • 1 post ofițer (pentru îndeplinirea funcției de arhitect – șef , conform art. 36^1 din
  Legea nr. 350/2001)

Click pe imaginea de mai jos pentru a accesa integral detaliile concursului:

 

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Concurs. 6 posturi din sursă externă
Distribuie

17 răspunsuri

 1. Dle presedinte TEOROC,

  In decembrie ne ati transmis ca pana la finalul lui februarie “in aceeasi formula” alfata la discutii la MF va veti intalni pt a mai debloca parte din drepturi dupa ce MF a inteles ca suntem cei mai in urma cu aplicarea legii salarizarii.
  Unde suntem in acest moment cu discutiile?

  1. Inteleg preocuparea pentru aceasta intalnire insa lucrurile sunt intr-o continua dinamica. La acest moment exista niste riscuri uriase pentru sistemul de aparare in privinta pensiilor militare, cel putin adaca urmarim putin dezbaterea publica din ultimele zile. Pe de alta parte exista o lege a salarizarii in lucru (o noua lege) la care ne straduim sa ne aducem aportul. La toate astea se mai adauga si cele aprox 3 luni pana la rotativa care complica putin situatia, o potentiala intalnire fiind de facto la acest moment. Nu ne-am aruncat cu capul in gard fara minime perspective. Urmarim cu atentie acest context si cand se vor identifica perspective minime vom proceda la fel ca si in cazull salariului de grad.

   1. Atunci asteptam cuminti 3-4 luni pana fac astia rocada?? Cu un ministru de finante de la pnl va fi mult mai greu.
    Gresita abordare

     1. Domnilor, in politica ORICE SE POATE.
      Daca omu a zis in decembrie ca “NE VEDEM IN FEBRUARIE IN ACEEASI FORMULA” de ce nu dam cursul cuvantului lui de atunci?
      Dle Teoroc, dvs ce parere aveti?

 2. În toată Europa există pensii militare și procentul cu care se iese la pensie este mut mai mare.De ce vor doar in Romania să le modifice?

  1. Pentru ca am avut un USR și PNL sub Citu care au pus in PNRR pensiile militare alături de cele speciale. Noi am avertizat, am ieșit de peste 70 de ori in strada într-un an de zile și pe atunci nu a cuplat majoritatea. Când și dicatele cheamă in strada și la acțiuni mai dure, nu i fac degeaba!
   Poate vom avea șansa ca cei de acum sa afișeze ca sunt bar ați de atât și conving Comisia europeană ca Analfabeții functionali de dinainte au făcut i greseala cu pensiile militare. Greu dar nu imposibil

   1. Poate n-ar fi rău să aflăm poziția PSD în legătură cu această situație și să comunicăm executivului că vom vota (atât noi cât și familiile noastre) în consecință…

    1. Nu va suparati , dar nu sinteti ancorat in realitate.Toate cele 3 partide de la guvernare nu da 2 bani pe nimeni si nimic, pareri o sa va spuna multe vrute si nevrute , ca ei vor dar ceilalti nu vor si tot asa. Fapte nu vorbe, de vorbe ne-am saturat.

 3. Perioada de mutari cand se preconizeaza a fi ?

  De ce nu este o perioada batuta in cuie (certa) dupa care sa te poti muta la penitenciarul de domiciliu ?

  Unii ,,norocosi,, (cu tentacule prin cercurile astea ,,mai inalte,,) ajung acasa mult mai repede.Altii stau 5 ani la alte penitenciare in functie de cum dicteaza directorul penitenciarului respectiv.

  Nu e o corectitudine pentru toti.E o problema mare de tot pentru noi ,,scolareii de la Tg Ocna/Arad,, care am ales varianta cea mai corecta de a urma cursurile unei scoli de formare si pregatire apoi ne-am pus mainile in cap din cauza faptului ca nu avem loc acasa din cauza celor intrati din sursa externa (extrem de multi,mai ales in zona Olteniei).

  Adica…stai un an prin scoala,unde ai lipsuri financiare,tragi tare sa înveți sa ai o medie buna fiindca iti doresti sa ajungi acasa si te trezești ca la penitenciarul de acasa se scot locuri cu zecile din extern si tu iti blestemi zilele ca ai invatat si meritul tau nu e nici unul,si-au batut joc de tine(sunt plătiți din prima luna,lucreaza si acasa comparativ cu noi ,,prostimea care a absolvit o scoala si suntem la mama dracu in praznic prin tara fara prea mare bucurie financiara fiindca platim datorii de ni se indoaie ,,cardul de salariu,,).

  In plus,mulți din astia din extern sunt nepoti,soții,veri,amici cu cineva din penitenciar si iti pui întrebari in minte cât a fost spaga care au dat-o si cum de au toti aceleasi inclinatii de ,,puscarie,,.

  De asta cand ii aud pe unii pusi in pozitii înalte ca vorbesc de corectitudine,de normalitate,de profesionalism etc,ma ia durerea de stomac si imi vine sa vomez.

  E un mesaj decent,poate fi infinit mai licențios atat timp cat nu e nici o corectitudine dar serpii cu venin pe limba tot vorbesc de corectitudine dar ei sunt negri pe interior ca fundul de caldare.

  O zi la fel ca sufletul vostru.Pace.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *