Întâlniri ANP-sindicate

Luna septembrie a anului 2015 a reprezentat începerea unei lupte asidue pentru obținerea unui drept al polițiștilor de penitenciare, respectiv indemnizația de concediu plătită cu sporurile pe condiții de muncă. Au urmat 6 ani de intervenții atât la nivel instituțional cât și prin instanțele de judecată, procese câștigate de majoritatea filialelor SNPP, bazate pe argumentele susținiute de SNPP.

Click pe imagine:

La scurt timp după instalarea noului DG, acesta a înțeles că este imperios necesar a-și asuma un demers de punere in plată, pentru toți polițiștii de penitenciare, a indemnizației de concediu cu sporuri. În acest context, mâine va avea loc un Consiliu ANP urmat de o ședință cu sindicatele în vederea stabilirii modului de punere în plată începând cu 1 septembrie 2021.

În privința majorării de 50%, ANP informează că au demarat activitatea de acordare pentru trimestrul 3 al anului în curs, urmând ca unitățile penitenciare să transmită până la data de 03 septembrie 2021, ora 13.00, propunerile de acordare formulate în acest sens pentru personalul din competența directorului general al ANP (direcfori adjuncți).

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Concediu de odihnă cu sporuri și majorări de 50%
Share on facebook
Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.