Colegi de top

Mihai Dăncescu, campionul din Poliția Penitenciară

Dăncescu Mihai Alexandru este politist de penitenciare in cadrul Penitenciarului Bucuresti-Jilava. Practica sport de contact de la vârsta de 5 ani, participând la diverse competiții nationale, balcanice, europene si mondiale. Unele dintre cele mai bune rezultate le-a avut in anul 2013, medaliat cu aur și bronz in cadrul Campionatului Mondial “The All Styles1”, Segovia-Spania. In anul 2014 a fost campion european și vice-campion european, in cadrul Campionatelor Europene de Pankration, și vicecampion mondial la Campionatele de Kempo din Ungaria.

In anul 2015, a reusit sa obțină 3 medalii de aur la 3 probe de lupta diferite in cadrul Campionatului Mondial Kempo Antalia. A încheiat anul 2015 fiind al doilea sportiv clasat in cadrul topului 10 al judetului Giurgiu. Cel mai bun din cadrul clubului sportiv Aquila antrenat de Hanshi Chelu Ion.

In prezent, practica sportul ju-jitsu,(centura Maro) Kempo și Wushu, luând parte la pregătirea grupelor de 5-17 ani care se pregătesc pentru competiile naționale și internaționale . In acest weekend a participat la un campionat national de ju-jitsu unde a luat locul III și va participa la Balcaniada din Muntenegru.

Mult succes, Mihai!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Colegi de top
Distribuie

4 răspunsuri

  1. Te yubim Alexxxutuuuu am stiut mereu ca esti cel mai bun😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️Mult SUCCES

    1. doar ca L 367/2022 care a inlocuit L 62/2011 mentine interdictia de greva pt noi / nu se pot cupla nici problemele nici actiunile din domenii

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.