Polițist de penitenciare, campion mondial la Judo

Mihai Gosav, subcomisar de poliție penitenciară în cadrul SNPAP nu este doar un șef de catedră pentru Instrucția Tragerii și Pregătirea Fizică a elevilor ce vor deveni polițiști de penitenciare. Titlul de campion mondial la Judo în cadrul Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor il plasează pe Mihai ca un exemplu de urmat de către actualii și viitorii  polițști de penitenciare.

Sunt la a doua participare la “World Police & Fire Games Rotterdam 2022” Au fost prezente 65 de țări și peste 10000 de sportivi din toate colțurile lumii.
Este o onoare pentru mine să reprezint România la cel mai înalt nivel și pentru prima dată în cariera mea de sportiv câștig titlul de campion mondial la judo, cat + 100 kg, master, după o luptă aprigă în finală cu sportivul din Mongolia!
Consider o performanță deosebită să termin această competiție cu 2 medalii: aur la judo și argint la jiu- jtsu. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care au avut încredere în mine. HAI, ROMÂNIA!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Colegi de top
Distribuie

3 răspunsuri

  1. Felicitări Domnul Gosav! Am fost foarte emoționată auzind imnul României cantat pentru dumneavoastră. Va doresc mult succes în continuare. Cu mult respect.

  2. ce informatii aveti de noua ordonanta cu majorarea amarata de 1/4, nici macar o transa???

    iesim in strada alaturi de MAI saptamana viitoare???