Colegi de top

Performanță în JJB a polițiștilor de penitenciare

WORLD POLICE & FIRE GAMES (Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor) este competiția la care polițiștii de penitenciare reprezintă România în diferite ramuri sportive. Peste 10.000 de sportivi concurează în peste 60 de discipline sportive în Olanda, în orașul Rotterdam. Pe măsură ce colegii noștri vor obține rezultate notabile, competiția desfășurându-se până la finalul lunii iulie, îi vom aprecia oferindu-le respectul cuvenit.

Liviu Surlas, 34 ani, polițist de penitenciare în cadrul Penitenciarului Timișoara. Concurent la Jiu Jitsu – divizia avansați, categorie 94 kg, medaliat cu Bronz NO-GI.

Alexandru Panait, polițist de penitenciare în cadrul SNPAP. Concurent la Jiu Jitsu – categoria 88.2 kg, alături de sportivi din Irlanda, Germania, Olanda. Alexandru a avut o victorie însă o accidentare a contribuit la pierderea următorului meci, clasându-se totuși pe locul 3 și intrând în posesia medaliei de bronz.

Distribuie

Un răspuns

  1. Felicitări tuturor participanților, și celor premiați cât și celor nepremiati. Important e sa participi. Succes în continuare, la alte competiții! Hai România.!

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.