Colegi de top

Polițist de penitenciare, dublu campion mondial

Despre Mihai Buidan, polițist de penitenciare în cadrul Penitenciarului Mioveni, am mai vorbit. Și suntem mândri de a o face din nou, cu și mai multă considerație. De data asta, dublu campion mondial în competiția dedicată polițiștilor și pompierilor la nivel mondial.

Ieri și azi ! WORLD POLICE & FIRE GAMES!!

Locul I 🥇 -88kg avansați Gi

Locul I 🥇 -86kg avansați NoGi

Sau cum se spune, dublu campion mondial la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor! Atât am reușit zilele astea! Sunt momente în viață când dai tot ce poți și nu primești nimic în schimb! Dar atunci, nu renunța! Ultimele luni mi le-am dedicat pentru această competiție, si nu regret niciun minut, ore sau zile petrecute în sală!

În sfârșit a venim momentul meu de glorie! Am dat tot ce am putut și am avut noroc! Dumnezeu a fost alături de mine! Sunt multe persoane de menționat în această postare, în primul rând soția mea Ana-Maria care are răbdare și mă sprijină în toată munca mea, professorii mei Cătălin Vlad și Elvis Zinculescu, colegii de antrenament, și omul care mă pregătește fizic Mădălin Dănălache! Bineînțeles în mod special , mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și mi-au oferit tot suportul pentru această deplasare:

•Avram Stelian – MEGA VISION WORK,

• Catana Laurențiu – SNPP MIOVENI,

• Matei Ionuț – MATCAR AUTO PARTS

• Gherzan Cătălin – LEXFORD CASTEL INTERNATIONAL SCHOOL

• Stefan Eduard – CPWG EGO RECYCLING SRL

Și nu în ultimul rând mulțumesc echipei SASS MIOVENI! THE BIG FAMILY!

 

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Colegi de top
Distribuie

În primul rând, oamenii!

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană care vin în sprijinul membrilor de sindicat.