Colegi de top

Florin Nichifor și Sebastian Cazan, antrenorii de aur ai Poliției Penitenciare

Poliția Penitenciară nu poate performa decât prin aportul oamenilor de calitate. Polițiști de penitenciare dedicați activităților zilnice și celor extraprofesionale care aduc un plus de valoare în societate. Florin Nichifor, polițist de penitenciare în cadrul Centrului de Detenție Brăila-Tichilești si Sebastian Cazan, polițist de penitenciare în rezervă, sunt dintre cei care pun o etichetă de valoare sistemului penitenciar prin efortul de a da României campioni mondiali într-o disciplină sportivă precum Karate SKDUN.

Campionatul Mondial de Karate SKDUN, organizat în Grecia în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, a însemnat pentru Florin și Sebastian o răsplată binemeritată a efortului de a educa copii prin sport și de a le demonstra că doar prin seriozitate, disciplină și efort pot urca pe podiumuri de campioni. Dintre cei aproximativ 1000 de karateka din 31 de țări, clubul de Arte Marțiale Tsunamy Brăila, în care antrenează Florin Nichifor și Sebastian Cazan, a obținut nu mai puțin de 17 medalii. 7 medalii de aur, 6 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

Din 2012, ca o replică la karate-ul practicat și predat în alte cluburi… am fuzionat cu mai multe federații, cu promotori japonezi extrem de valoroși, dar care în România erau la nivel de pionierat (S.K.I.F România coordonat de Kanazawa Shihan, J.K.S România coordonat de Kagawa Shihan…). Din 2019 ne-am afiliat la Federatia Romana de Arte Martiale (FRAM),

Departamentul SKDUN condus de Shihan Aurel Pătru – 8 Dan, clubul nostru, care acum are peste 50 de sportivi legitimați, are Certificat de Identitate Sportivă (C.I.S) emis de Ministerul Tineretului și Sportului (M.T.S.). După rezultate notabile pe plan național, la Campionatele Naționale și Cupa României, de 3 ani, la competițiile internaționale, 5, 6 sau 11 sportivi (în 2023) au obținut numeroase medalii. Suntem recunoscători sponsorilor și promotorilor karate-ului brăilean.

Poliția Penitenciară se mândrește cu astfel de oameni!

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Colegi de top

Distribuie

9 răspunsuri

  1. Dle Presedinte, unii dintre colegii de top care au ajuns la linia de finish, intreabă ce se intamplâ cu calculul pensiilor de la 1 ianuarie 2024, cand teoretic la familia ocupatională Aparare se ajustează pensiile de serviciu ( Atentie, se ajustează cu inflatia, NU se măresc) ? Din ce cunoasteti se vor percepe impozite, gen 15-20%, pe aceste ajustari anuale ale ratei inflatiei ? Este legal asa ceva ? Tin sa mentionez că noi militarii nu avem avantajul maririlor de pensie , ca la civili,odata cu marirea punctului de pensie ! Ce ne puteti spune legat de acest subiect ? Cum credeti ca se va proceda ? Si dacă este legal ce se aude ca vor sa faca incepand cu 1 ianuarie 2024 ?! Multumesc !

  2. Un articol când faceți despre cei de la jumătatea carierei pe care sistemul i- a ademenit cu niște condiții de muncă și pensionare și care acum se vad nedreptățiți prin noua lege.Pacat că unii dintre noi ne-am lăsat păcăliți de către unii lideri de sindicat.Sau daca pe dvs .cei mai în vârstă nu vă afectează restul de colegi nu mai contează.Ne tot spuneați sa stăm liniștiți că nu vom avea de pierdut multe,mici modificări.Si in ceasul al 13.lea când legea va fi promulgată dvs .liderii de sindicat ne prezentați articole cu colegi de seamă total nepotrivite pentru momentul și starea de spirit in care ne aflam noi cei mai tineri,și care vedem cu ochii noștrii că vom avea de pierdut în primul rând prin modificarea vârstei de pensionare

    1. In peste 20 de ani de sistem militar au existat modificari si paramodificari la sistemul de pensii militare, inclusiv am fost o perioada de 5 ani pe contributivitate 100%. Paradigma acesteiu situatii se poate schimba constant, in functie de conjuncturi. Traim astazi insa un context greu de deslusit. O gasculita de oameni au creat un PNRR absolut criminal pentru sistemul de aparare si nu numai. De ce si cu ce scop? Doar ei pot raspunde. Cert este ca acolo sunt niste angajamente dejja asumate de Romania. Cand SNPP organiza peste 60 de proteste in strada fix pentru ce urma sa se intample, eram luati in deradere si chiar ignorati cu succes de multi din sistem. Am strigat prin portavoci la peste 20 de prefecturi din tara si nu am fost decat putin suib suta de oameni. Si tipam fix pentru ce se intampla acum!!!! Lipsa dialog si transparenta din partea aliantei USR-PNL (fix cand puneau bazele acestui PNRR) si pentru o lege a salarizarii ce trebuia aplicata integral la timpul ei!!!! Am apelat in acele momente la refuzul muncii suplimentare! Fix colegi de-ai nostri au ales sa duca in derizoriu inclusiv aceasta actiune cu impact major. Pe langa multi altii care au ales sa nu se semneze acel refuz…..

  3. Primim informații legate de Legea austerității care a plecat la președinte pentru promulgare și despre Legea pensiilor votată acum 3 zile ? Primim informații sau plătim cotizația de sindicat aiurea ? Măcar aveți respect pentru membrii care vă plătesc și oferiți informații, fie sumar.

    1. Multumim pt.raspuns dle Presedinte ! Poate dacă mai plăteam cotizatia sindicală si nu ne pensionam, am fi prezentat mai mult interes…

        1. Poate aici raspundeti dle Teoroc:

          o sa revin pana o sa ne oferiti punctul dvs de vedere si o potentiala solutie pt:

          Ce facem noi, cei tineri care vom iesi la pensie peste 20-25 ani si unde baza de calcul va fi pt toti cei 25 de ani?
          Aveti idee cat vor afecta aceastw noua formula, cei 5000 lei de acum cat vor valora peste 20 dw ani? S -a gandit cinevw ca poate noua formula nu doar ca este un dezastru , ci poate suce la o pensie similara cu a unuia cu minimul pe economie?
          A facut cineva aceste simulari??

          1. Decizia este asumata politic. Cat timp va ramane in vifgoare sub noua forma ramane de vazut. Perspectiva unor modificari inca de pe acum este incerta si neprtevizibila.

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.