In cazul in care cel admis renunta

Pentru a clarifica putin termenii, un anunt de concurs declanseaza o procedura de ocupare a posturilor vacante respective. Pe pagina ANP avem la acest moment 2 anunturi care declanseaza 2 proceduri centralizate pe posturi din economic si respectiv medical, precum si un pachet de anunturi care initiaza multiple proceduri descentralizate la nivel de unitate pe posturi din operativ.

In scurt timp urmeaza publicarea a 10 anunturi care vor delimita 10 proceduri distincte in cadrul sesiunii unice anuale pentru trecerea agentilor in corpul ofiterilor. Agentii interesati vor putea depune dosare la toate cele 10 proceduri, intrucat este interzisa doar depunerea a mai mult de un dosar per procedura. Poate parea alambicat dar trebuie sa incercam sa ne familiarizam cu aceasta noua incurcatura de mațe. Este explicatia cea mai simpla pe care o putem oferi.

In cazul in care un agent va depune dosare la mai multe proceduri, exista sansa ca probele sa nu se suprapuna, sa poata duce pana la final cu bine mai multe proceduri si sa fie la final admis pe doua sau poate mai multe posturi. In mod evident va trebui sa opteze pentru unul singur si va renunta la celelalte. Ce se intampla in acest caz cu cele ramase astfel neocupate ca efect al renuntarii respective? Pe pagina ANP la sectiunea concursuri a aparut urmatorul anunt clarificator (asta in cazul in care exista un al doilea clasat, bineinteles).

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Ce este o procedura de concurs? Urmatorul clasat are si el sanse
Share on facebook
Distribuie

7 răspunsuri

      1. Avand in vedere discutiile purtate cu ANP,banuim ca in comisii nu vor face parte doar cei din unitatile unde se scot posturile,ca sa nu mergem pe principiul”sa ia cel de al casei” ,nu?

  1. Buna ziua!pot depune un dosar pt ofițer achiziții publice și unul pentru agent achiziții publice la același penitenciar?Multumesc!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *