Proceduri în derulare

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a înaintat un calendar estimativ al concursurilor pentru ocuparea functiilor vacante, proceduri de concurs aflate în derulare.  Click pe imaginea de mai jos:

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Calendar estimativ concursuri
Distribuie

18 răspunsuri

 1. D-le Tudorache,

  Cand va intrebam zilele trecute cand se estimeaza a incepe psihologicul pt trecerea in corpul ofiterilor spuneati ca nu se va mai face anul acesta ca suntem sub incidenta Oug si ca doar cele unice si cele publicate anterior vor fi desfasurate anul asta.(gen sef tura/sectie).
  Insa acum apar si cele din TCO, deci, acum nu mai se aplica explicatia?
  Intreb ca sa pot intelege cum e pana la urma, nu din rautate.

 2. Nu esti prea vechi in sistem.Sau asa pare.Daca ai fi prins mai multe concursuri ai fi vazut ca se fac unele chestii de pe azi pe ieri si multe planificari si decizii privind concursurile se comunica dupa amiaza spre seara.Asa lucreaza unii.Pentru un sistem care organizeaza cursuri de comunicare prin unitati, aparatul central nu este prea comunicativ, ei sunt mai ceva decat curtea Frantei.

 3. Se poate un raspuns dle Teoroc/Tudorache?
  De ce acum sesiunea unica apare ca si programata aproximatic pt psihologic in noiembrie? Desi in comentariile anterioare spuneati ca se afla sub incidenta OUG si nu se va mai derula in 2022??

   1. Cu tot respectul, glumiti?
    Intr un comentariu la un articol anterior, in care v-am intrebat de ce nu se scot anul asta si cele din sesiunea unica la fel ca si cele de sef sectie/tura, ati spus exact urmatoarele:

    Pana la sfarsitul anului suntem sub incidenta ordonantei care suspenda ocuparea posturilor vacante cu exceptia celor care sunt considerate unice si care nu fac obiectul unui memorandum. Orice institutie inclusiv ANP evita lansarea unor memorandumuri pentru a justifica ocuparea unor functii pana la finele anului.
    In acest context, putem incadra ca sesiune unica de trecere a agentilor in corpul ofiterilor cea care va fi organizata pentru ocuparea functiilor de executie care nu au fost scoase pana in prezent ! Deci, mai pe scurt, daca pentru functiile de executie scoase la concurs au mai fost organizate sesiuni unice, anul acesta nu au nicio sansa sa fie ocupate. Exceptie fac doar functiile pentru care nu au fost organizate concursuri. Insa nici pentru acestea nu exista garantia ca vor fi organizate concursuri pana la finele anului.

    In concluzie, cum este pana la urma?

    1. Nu glumesc. Doar ca trebuie inteles ceea ce am scris. Ocuparea posturilor vacante presupune finalizarea concursurilor! Insa trebuie sa ste raportezi la doua lucruri distincte: 1. Posturi scoase anterior aparitiei OUG si care isi urmeaza cursul si 2. posturi scoase dupa aparitia OUG. Pentru cele din urma, unele sunt conditionate de memorandum, altele nu.
     Daca la acest moment avem o estimare a desfasurarii testarii psihologice, pentru celelalte probe care implica si finalizarea concursurilor nu avem date certe. Unele se pot incadra ca termen pana la sfarsitul anului, altele nu!

 4. Nu e pe subiect, dar am o întrebare: nu s-ar putea scoate cerința aberantă că pentru cei 1450 de lei “voucher de vacanță” să aducem copie după certificatul de clasificare al hotelului? Nicăieri nu se mai cere așa ceva.

  1. Pai si tie cine iti cere copie dupa certificat de clasificare ? Daca unitatea turistica/societatea care administreaza unitatea turistica se afla in lista de pe site-ul ministerului turismului, nu iti mai trebuie nicio copie de pe vreun cert de clasificare

 5. Dle Teoroc, ne ajutati cu un raspuns la comentariul de mai sus?
  Este de mare interes ca sa putem sti cum abordam situatia.

 6. Politicienii si-au mărit salariile, pentru ei sunt bani… Noi stam cuminți și resemnați în fața televizorului, mâncand o porție de cartofi prăjiți. Suntem tot în concediu iar??? Acceptăm ipocrizia si nesimțirea???

 7. Dle Teoroc,

  Ce planuri avem pentru majorarea cf legii 153 si pt majorarea celor 2 norme?
  Dupa ce alesii isi vor majora cu 2-3000 lei salariile, pt noi au fost 160 lei…
  Nici acum nu iesim in strada?

 8. Cu respect! Legat de profilurile psihologice, daca ma puteti lamuri. Pt sef sectie si sef tura sunt profiluri identice? Sau poti fi declarat apt pentru sef sectie, spre exemplu si inapt pentru st? Multumesc

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată.