Mesaje MJ, ANP și BNS

Pe 14 ianuarie 2023, în București, s-a derulat Adunarea Generală a Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare, forul suprem al sindicatului, convocat o dată la patru ani în principal pentru alegerea membrilor Biroului Executiv SNPP. În prima parte a ședinței invitații s-au adresat și au interacționat cu cei 104 delegați prezenți, din toate cele 45 de filiale SNPP. Președintele Blocului Național Sindical, domnul Dumitru Costin a intrat în detalii privind evoluția cadrului normativ care reglementează dialogul social și a numit SNPP “sindicatul nr. 1 din BNS” îndemnând la menținerea echilibrului și forței în acțiunile noastre. Dl Claudiu Românu, director general adjunct ANP a adresat un mesaj amplu care a inclus o serie de date de interes pentru personal, iar dl Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției a transmis un mesaj sintetizat ulterior într-o informare publicată pe pagina personală:

În partea a doua a ședinței, dl Ștefan Teoroc, președinte al SNPP, a prezentat un material retrospectiv pentru mandatul 2019-2023, o perioadă unică în existența noastră, marcată de pandemie și război, de redenumirea instituției, profesiei și a sindicatului, de miile de posturi angajate în concursuri dar și de zecile de provocări cărora a trebuit să le facem față și respectiv de numărul fără precedent de proteste în care SNPP a fost implicat. Materialul a fost încărcat și în format video:

În continuarea retrospectivei 2019-2023, vicepreședintele SNPP responsabil de proiecte, Adrian Neagoe, a prezentat un material al activităților din aceeași perioadă de referință în care, deși am traversat doi ani de pandemie, SNPP a reușit să implementeze în paralel 5 proiecte diferite, valoarea fondurilor accesate depășind un milion de Euro, iar numărul polițiștilor de penitenciare implicați inclusiv în deplasări internaționale, depășind efectivele pe care în aceeași perioadă ANP le-a inclus în activități similare.

Ultima parte a ședinței a fost alocată alegerilor pentru Biroul Executiv al SNPP mandat 2023-2027, rezultatul validat al scrutinului desemnând echipa de coordonare a SNPP pentru următorii patru ani:

  • Ștefan Teoroc – președinte
  • Mihaela Neacșu – prim-vicepreședinte
  • Șerban Oprică – vicepreședinte 1
  • Adrian Neagoe – vicepreședinte 2
  • Florin Stoica – secretar general

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Adunarea Generală a SNPP. Retrospectivă. Alegeri
Distribuie

5 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *