SNPP faciliteaza accesul candidatilor la informatii de interes

Estimam ca pe cele aproximativ 1500 de posturi vacante disponibile in Politia Penitenciara vom avea cel putin 10000 de candidati. Nivelul foarte mare de interes confirma atractivitatea posturilor din sistemul nostru si explica fluxul de intrebari care sunt puse pe toate platformele de comunicare. Administratia a iesit in intampinarea candidatilor actualizand pagina web a institutiei cu o sectiune dedicata concursurilor. Intrebari cu raspunsui, precum si trimiterea din butonul “concursuri functii de executie” direct in pagina care include anunturile de declansare a procedurilor si contoarul in zile ore si secunde al termenului de inscriere, toate sunt informatii pe care le puteti accesa prin click pe urmatoarea imagine:

SNPP sta la dispozitia membrilor dar si a candidatilor din sursa externa si ofera informatii de interes in masura in care le detine, insa indrumam candidatii sa relationeze direct cu unitatile la nivelul carora isi vor depune ori si au depus dosarele.

 

Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare: Acces in Politia Penitenciara – raspunsuri la intrebari
Share on facebook
Distribuie

75 de răspunsuri

   1. Cand se scot posturi la concurs pt ofiter psiholog? Conditia e sa fii psiholog specialist sau doar practicant in supervizare? Multumesc!

 1. Nivelul foarte mare de interes confirmă gradul de sărăcie și foamete din țară unde predominant elemente bipede, fără extrem de multă materie cenușie, își exprimă intenția de a veni în sistemul ăsta al vostru penitenciar, sistem ce le oferă o măsuță caldă la popotă, le transmite sindromul de safe-job, unde se regăsește o peformanță operațională aproape inexistentă cuantificată la norma de timp tărăgănat prin unitate, dorința acută de a fi plătit suplimentar la orele state peste program cu sporuri de week-end, noapte sau spor timp covid, mândria falsă oferită de haina de “milițian” purtată de fiecare cum are chef (că de… nu mai sunt militari ăștia de la ANP, dar sunt o struțo-cămilă de îi vezi pe câte unii în blugi la tricou de uniformă cu epoleți și grade, la care orice civil arată cu degetul și se gândesc dacă e vreo nouă “uniformă civilă”), salarii aparent mari… dar nu prea mari raportat la skill-urile fiecăruia și câte și mai câte…

  Nu înțeleg ce e așa wow să lucrezi într-un mediu închis, de o mediocritate crasă…
  Noroc cu sindicatele care sunt puternice față de alte sisteme și au mai făcut eforturi să mențină nivelul salarial la un nivel decent…dar deloc wow (că nu dau de la ei).
  De menționat aici și faptul că s-au implicat în blocarea/deblocarea concursurilor.

  Iar candidații ce vin, praf și pulbere. Se vede pe la porți cum fac cozi ce esență au…

 2. Bună ziua. Militarii în rezerva se pot înscrie, adică cei care au făcut armata ? Reprezinta asta vreun avantaj?

 3. Buna seara!

  Unde se tine psihologicul pentru posturile din sectorul economic? Locatia corespunde cu cea a unitatii organizatoare? Daca nu, ce variante ar fi?

  Va multumesc!

 4. Bună seara! Credeți că există vreo posibilitate să apară și posturi pentru domeniul filologie, limbi străine, pedagogie/învățământ, din sursă externă?

 5. Bună seara, posturi de psiholog reintegrare sociala/resurse umane din sursa externa se vor scoate în perioada următoare?

 6. Vă salut cu respect! Posturi compatibile cu specializarea Inginerie Mecanică;Ingineria Autovehiculelor (diploma de licență) este posibil sa apară?

 7. Buna ziua
  Pentru posturile din sursa externa aveți o data preconizata?
  Ma refer acum la corpul ofițerilor ( șef tura/ șef serviciu regim penitenciar , șef secție deținere interioară/ exterioara )
  Mulțumesc

 8. Domnule Teoroc,
  Noi de unde putem descarca documentele ce trebuiesc completate pt dosar?
  La cele din sursa externa sunt atasate in anunt,ma gandesc ca la noi ar trebui sa fie putin diferite ,nu ?

 9. Buna ziua! Posturile pt evidenta rămân doar pt intern asa cum s-a precizat initial sau exista posibilitatea sa fie scoase cateva si din sursa externa? Intreb pt ca la nivel intern s-au facut ceva modificari si s-au suplimentat cu posturi neprevazute initial. Multumesc!

 10. Buna ziua. Din moment ce eu aplic pentru postul de agent operativ, iau psihologicul, fac fișa medicală, etc. Iar între timp vreau sa mai aplic si pentru un post pe domeniul economic, intrebarea mea este, v a mai trebui sa dau psihologicul si sa fac fișa medicală din nou sau sunt valabile de la concursul anterior?

 11. Buna ziua. Pentru posturile de ofiter scoase la concurs din sursa externa, examinarea scrisa ( nu testarea psihologica) este grila sau sinteza ? Multumesc.

 12. La inscriere ni s.a dat un nr de inregistrare pe candidat, dar nu gasesc unde ar trebui introdus acest nr, pentru a vedea comunicarile aferente.

 13. Buna ziua, pentru posturile din extern/domeniul economic am o intrebare. Referitor la fisa medicala, sunt restrictii precum la M.A.I gen platfus etc ?
  Multumesc!

 14. Buna seara!

  Am si eu o intrebare cu privire la postul de ofiter economic din extern. Pentru fisa medicala sunt aceleasi restrictii ca la MAI cum ar fi platfus etc ? Sau se face la medicul de familie ?

  Multumesc!

 15. Buna seara!
  Daca am picat acum 3 luni un psihologic pentru Academia de Politie si am in vedere candidarea la concurs pentru un post de ofiter psiholog, pot face acest lucru? Sunt agent cu vechime 9 ani si nu sunt lamurita daca este permis si nimeni nu mi-a putut oferi informatia exact, nici macar de la formare profesionala. Stiu ca exista o exceptie daca posturile sunt diferite si au profile diferite. Multumesc!

  1. Rezultatul testarii pentru Academie se extinde si la sistem / detaliul apare in notificarea care se primeste (valabil pentru…) / avand in vedere ca testarea picata era pentru ofiter, si ca vizati tot un post de ofiter la concurs, trebuie sa treaca 6 luni pt o noua testare / se aplica si in cazul trecerii testarii pentru Academie / este valabila si in Politia Penitenciara timp de 6 luni

 16. Vă salut! Sunt SGP activ în cadrul MApN cu o vechime de peste 3 ani. Exista posibilitatea unui transfer/echivalare in cadrul ANP?Daca raspunsul este da, în ce condiții ? Mentionez ca am studii superioare in Inginerie Mecanică.

 17. Buna ziua.Un dosar poate fi retras si ulterior depus pe acelasi post sau alt post in cadrul aceluiasi penitenciar?Multumesc.

 18. Buna seara!
  Anexa nr 2 de la concursul de ocupare a 328 de posturi in domeniul economic administrativ, care contine printre altele si bibliografia, apare ca erata.
  Urmeaza sa mai fie ceva modificat la aceasta anexa?
  Va multumesc!

 19. Bună seara!
  La înscriere, am primit un număr de înregistrare candidat, dar nu găsesc unde ar trebui introdus acest număr pentru a vedea comunicările aferente. Vă rog să îmi spuneți cum să procedez.
  Vă mulțumesc! O seară frumoasă!

 20. Buna ziua, aș avea si eu o intrebare legata de proba scrisă pentru postul de agent responsabil economic, sunt și subiecte sub forma de problema sau doar subiecte teoretice? Nu am văzut în anii trecuți modele de subiecte penteu acest post. Multumesc!

 21. Bună seara! Pe site-ul penitenciarului din Craiova nu se încarcă pagina cu rezultatele probei psihologice. De altfel, nici planificarea săptămânală. Mă puteți sfătui ceva in acest sens? Mi-e teamă că am ratat/o să ratez proba. Când am adresat întrebări, la înscriere, au zis să urmăresc site-ul, dar acolo nu găsesc informații concludente.
  Menționez că este vorba despre concursul pentru agent operativ.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *