45 posturi de ofițeri și agenți de penitenciare

Concurs din sursă externă în sectorul IT

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a fost publiucat anunțul de ocupare prin concurs, din sursă externă, a 45 posturi de execuţie (ofiţer+agent) din cadrul sectorului tehnologia informaţiei şi comunicaţii, din aparatul propriu al A.N.P. şi unităţile subordonate. Candidaţii se pot înscrie pentru un singur post din anunţ. (conform art. 22 alin. (1) lit. a) din Anexa 1 la Ordinul ministrului justiţiei nr. 3065/C/2020, cu modificările şi completările ulterioare. La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Click pe imagine

pentru detalii complete:

 

 

 

Distribuie

7 răspunsuri

  1. Se mai au in vedere si alte posturi pt a fi scoase la concurs in perioada urmatoare? Ma refer in special la sursa interna. Multam

  2. La mulți ani și multa sănătate tuturor.Nu are legătură cu articolul dar as vrea sa întreb dacă cei ce am lucrat de craciun și a fost și sâmbătă se va plăti separat pt sărbătoare legala și pt lucrul în weekend?
    Va mulțumesc.

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.